Tallinn city camping

MAKKONEN RAUNO 29.06.2012 00:54

Olimme juhannusviikolla yllämainitulla leirintäaluella muutaman yön. Paikka Piritalle mennessä urheiluhallin vieressä. Muuten kaikki alueella ok paitsi vartiointi. Respan tyttö istui päivät sisällä katsellen tv:tä tai seurustellen kavereiden kanssa tai surffaili netissä ja Securitaksen vartiat joilla on toimitila urheiluhallin varastossa mutta eivät liikkuneet alueella. Meille kävi 20.6 keskellä päivää niin että autoomme murtauduttiin ja kaikki elektroniikka varastettiin, sillä välin kun olimme kaupungilla muutaman tunnin. Autoa ei rikottu muuten kuin etuoven pikkulasi rikottiin minkö kautta ovi oli avattu. Poliisi kävi paikalla ja suoritti tutkinnan ja kuulutelut asiallisesti ja toimitti meille raportin tapahtuneesta vakuutusyhtiötä varten nopeasti. Tämä etsivä kertoi olevansa neljättä kertaa tekemässä tutkintaa city campingillä. Jos tälle alueelle majoittuu niin kannattaa jättää auto/vaunu lähelle respaa ja elektroniikka piiloon, vaikka ei ne meilläkään näkyvillä ollut. Pari vuotta sitten kun olimme viimeksi tällä alueella, silloin oli vartia ympärivuorokauden alueella näkysällä. Sivulliset voi tulla alueelle vapaasti koska urheiluhalli on avoinna. Murron jälkeen vartiat ajoivat autolla illalla alueella, mutta eivät ennen murtoa. Pärnun Konsessa oli kameravalvonta ja vartia ajoi pois alueella liikkuvat sivulliset. Riga city campingillä vartia paikalla ympäri vuorokauden ja suljettu alue. Tämä vain varoituksen sanana. Emme aio lopetta Viron matkailua tämän murron vuoksi kuitenkaan, olemme liikkunneet siellä aiemmin ilman ongelmia.

TUOMINEN PEKKA 29.06.2012 09:57

Piritan Jahtisatamassa on turvallinen paikka, vartiointi portilla ja puomi kiinni. Ei meille ainakaan ole sattunut mitään vaikka auto on seissyt siellä tuntikausia kun on pyöräilty lähitienoilla ja kaupoilla. Kirjoitti BT.

KNAAPI JUHA 29.06.2012 12:38

Piritalla on kaksi ihmistä päivisin töissä ja yöllä näkyi alueella kävelevän virkapukuinen securitas-mies. Lisäksi laiturilla on Tallinnan poliisin toimintapiste, jossa miehitys yötä päivää. Asvalttikenttä vain ei ole kauhean viihtyisä ja matka keskustaan on muutaman kilometrin p+idempi kuin City Campingilta.

HAAPANEN TIMO 29.06.2012 15:39

Piritalla on niin paljon paikallisten kallista kalustoa ettei varkailla sinne juuri asiaa ole. Mun mielestäni viihtyisämpi kuin citykämppäri, meri aina meri, ja venemiesten touhuja on mukava katsella.

@timppa

VAINIKAINEN AKI 26.09.2012 19:28

Juu, parin viikon Viron reissun viimeinen yö oli hieman tylyn oloinen City Campingilla. Plussaa oli todella kansainvälinen meininki, asfalttikenttä lasten potkulautailuun. Miinuksena sekavat jätehommat, hirvittävä virtsan lemu WC-tiloissa ja sen semmoiset. Ehkä seuraavalla kerralla jotain muuta paikkaa kokeillaan.

KORPPI SEPPO 26.09.2012 22:28

Tuossa: http://www.eurocampings.net/fi/eurooppa/viro/leirint%e4alue-kivi-talu-116963/# lienee viihtyisämpi vaihtoehto. Mutta ei kaupungissa.

Vieläköhän voisi yöpyä vaunulla/autolla entisessä motelli Peoleossa, nykyään hotelli Salzburg? http://goo.gl/maps/uR6Zh

RAINETSALO KARI 27.09.2012 21:33

Entinen Peoleo (suomeksi Kuhankeittäjä) Nykyään Salzburg hotelli majoittaa edelleen karavaanareita hintaan 15€ /yö.. Hotelli sijaitsee Pärnu maantien varrella Laagrissa, aivan kaupungin rajan tuntumassa.

LAHTINEN ERKKI 27.09.2012 22:12

Onkohan noita hotell Salzburgeja kaksin kappalein ? Korpin viestissä on viittaus toiseen. Me olimme yötä toisessa joka n. kaksi kilometria edellisestä etelään. siis Pärnuun päin. Miten on ?

KORPPI SEPPO 28.09.2012 10:16

Googlen kartan mukaan on. Ilmankos näytti niin omituiselta löytämäni paikan ympäristö!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.