Ihka ensimmäinen Euroopan reissu;)

KONTTINEN ANTTI 21.06.2012 16:26

Nyt on tullut se aika,jota on odotettu koko pitkä talvi;)Vielä auton pakkaus ja aamulla suunnistamme koirien kera Eurooppaan;tämä on kaikille uusi kokemus:)Reitti on monta kertaa vaihtunut ja viimeisin päivitettiin viime vkl:na, suuntana Via Baltica pitkin Kroatian Pulaan:))Odotukset ovat korkealla ja tätä palstaa on luettu monia,monia kertoja , kiitos vaan kaikille hyvistä vinkeistä!!Matkaan lähdemme avoimin ja seikkailumielellä,eiköhän seuraavista 3 viikoista tule ikimuistoiset:))Toivotamme kaikille mukavaa ja turvallista Juhannusta ja kesää!! Toivovat Antti Ja Heli sekä koiruudet Onni ja Mali

LAHTI ANTTI 21.06.2012 18:04

Hyvää ja turvallista matkaa. Tulkaa takaisin monta kokemusta ja muistoa rikkaampana. :-))

JANHONEN MATTI 21.06.2012 19:23

On hyvä olla Pulassa olematta pulassa.

LUOTO KARI 24.06.2012 14:27

Hyvä on olla myös Krkn saarella, mutta miten se sanotaan: Grg, Körkki, Kurkki, Kröökki? Nyt olisi vokaalin oston paikka.

HIETAVUORI JUHA 24.06.2012 16:56

Vanhoina " hyvinä " aikoina oli ryhmä Polarin autoja tulossa lähi -idästä kotiin päin . Sattuivat tuonne Pulaan asettumaan viikon lopuksi . Rahatkin siinä loppuivat ja neuvokkaat rahtimiehet lähettivät Lyybekin konttorille telexsin "olemme pulassa lähettäkää rahaa ". Kerran kuulemma onnistui mutta sitten La..........meinasi tulla nimi, huomasi koiruuden . Ei tullut enään muuta kun lastaus osoitteita .

KONTTINEN ANTTI 24.06.2012 20:38

Hyvin on matkamme sujunut;perjantaina ajelimme Tallinnasta Kaunasiin,jossa yövyimme Kaunas City Campingillä ( oli sellainen asfaltti camping).Menihän se juhannusaatto tuollakin ja saimme kokea ilotulituksenkin:) ja vesisateen:( Lauantaina huristelimme läpi Puolan n.750km tänne Katowiceen!Liikenne oli maltillista ja navi ohjasi meidät Augustowista tie nro 61:lle,sitä ajelimme Varsovaan saakka:)oli hyvä reittivalinta! Täällä olemme Katowice Camping nro 215:lla vielä huomisaamuun.Hyvä ja uusittu camping!Koirillekin on uimapaikka vieressä!Tästä matka jatkuu Wieniin ja tiistaina Kroatiaan:))

LAHTI JUKKA-PEKKA 24.06.2012 21:05

"Polarista" -taitaa olla yli 30v, Kekkosenaikaa.. :-)

KIVIOJA HANNU 25.06.2012 06:55

Olimme kyseisellä leirintäalueella Katowicessa n. kuukausi sitten. Siinähän on n. kilometrin päässä isohko kauppakeskuskin. Sieltä kun lähtee Bronon kautta kohti Wieniä oli tie ainakin pari vuotta sitten erittäin rynkyttävää betoni tietä. Itse menimme tänä vuonna Oswiecimin kautta (Auchwitiz) pikku teitä Slovakian puolelle. Tiet tuolla Puolan etelä osassa olivat aika huonoja, mutta Slovakian puolella todella hyviä, siellä Bratislavan kautta Wieniin moottoritietä. Menit mitä kautta tahansa, ostathan raja-asemalta tiemaksu tarran (Vingeten). Puolan ja Tsekin (tai Slovakin) raja-asemalta saa samalla myös Itävallan Vingeten. Toukokuun lopulla Wienissä aurinko paistoi ja lämpöä oli n. 28 astetta ja Aktiv Camping Neue Donau 80 % täynnä. Muutenkin tuntui ihmisiä olevan yllättävän paljon liikkeellä

Hyvää reissua.

KONTTINEN ANTTI 29.06.2012 16:57

Nyt ollaan oltu jo monta päivää Kroatian auringossa,lähellä Pulaa camping Brionilla(exPuntizela).Hyvä paikka,koiratkin uivat koko ajan,tää +38 helle ei haittaa koiriakaan;onnex auton ilmastointi pelaa loistavasti!Ollaan ainoita suomalaisia tällä campingillä:) ei millään haluaisi lähteä täältä pois,on sen verran hienoa lomailua!Mutta ens viikon alussa on siirryttävä jo kohti pohjoista...näin eka kertalaisina karavaanareina tää reissu on jo ollut aivan mahtava!!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.