Noviisi isolla vaunulla

FINNBERG JARI-MATTI 31.05.2012 18:28

Moi!

löytyykö kokemusta isolla(8m cabby) vaunulla ulkomaan reissuista. Uskaltaako amatööri lähteä laivalla yli ja mihin kannattaisi suunnata ekalla kerralla?

HJELM ARTO-VEIKKO 31.05.2012 21:43

Kyllä uskaltaa,varsinkin jos pystyy peruuttamaan yhdistelmää. Isoja keskustoja välttelisin. Ulkomailla suhtaudutaan ymmärtäväisesti turistiin. Suosituksia en pysty antamaan kun en tiedä mieltymyksiäsi. Rohkeasti matkaan, on se vaan niin mukavaa.

t Jelmi

STRÖMMER HEIKKI 04.06.2012 15:21

Kyllä uskaltaa. Monet pelkäävät aluksi laivalle ajoa, mutta laivan henkilökunta kyllä opastaa auliisti ja auttaa kääntämään vaunua. Peruuttamisen harjoittelua ei kuitenkaan kannata väheksyä. Sitä kannattaa harjoitella niin paljon että homma käy, muutoin ison ja painavan vaunun kanssa joutuu helposti korviaan myöden nesteeseen Itse oon käynyt Kroatiassa Hobby 610:n kera, jonka kokonaispituus on 8,4m. Se painoi 1900kg, joten jossain nurmikolla sitä ei jaksanut työntää, joten piti vaan siirtää sitä autolla eteen ja taakse. Mihinkään kaupungille tms. sen kanssa ei kuitenkaan kannata mennä, nimittäin 8:n metrin vaunussa on lähes 4:n metrin peräylitys joka huitaisee melko pitkälle jos yllättäen joudutkin jyrkästi kääntymään. Sanon tämän nimimerkillä "Zagrebin läpi suoraan ajanut".

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.