TV:N KATSELU POHJOIS-NORJASSA

PELTOLA AARO 30.05.2012 18:17

Olimme viime kesänä Pohjois-Norjassa. Menimme Kilpisjärveltä Altaan ja sieltä Nordkappiin ja Karasjoen kautta takaisin Suomeen. Vain Karasjoella näkyi televisio. Meillä on LG:n digitv. Siis ilman poksia. Mitä lisälaitteita olisimme tarvinneet? Sama juttu läppärin kanssa. Sekään ei toiminut Norjan puolella. Mitäs siihen olisi tarvittu?

HYTTILÄ ESKO 30.05.2012 20:06

MPEG4 pakkausta tukeva viritin, oli se sitten Tv tai digiboksi

RAINETSALO KARI 30.05.2012 20:11

Norjassa on käytössä modernimpi Digitv järjestelmä kuin meilla Suomessa. Tarvitset MPEG 4 vastaanottoon kykeneväv vastaanottimen tai digiboxin. Kaipa se läppäri sentään toimi. Mahdatko tarkoittaa internetyhteyttä? Vai koetitko katsoa sillä TV lähetyksiä? TV katseluun tietokoneellasopii esim. Anysee +30 Digiviritin. Se ymmärtää myös MPEG 4 signaalia.

TUOMINEN MARKKU 03.06.2012 19:17

Kysymys Aarolle ja muillekin Pohjois-Norjassa yhdistelmällä(vaunu 8 m + auto) liikkuneille: Vaunu on leveää mallia ja vetoautokin normaali henkilöauto eli millaisia ovat tiet ja pärjääkö?? Ovatko tiet ajettavia ja riittävän leveitä??Tarkoitus on kesän aikana ajella tuo Aaron ajama reitti ilman Nordkapp-käyntiä ja kokemusta Norjan puolelta ei viimeisten 30 v ajalta ole! Koira on sirutettu, rokotukset annettu, ainoa vielä avoin on tuo ekinokokki-lääkityksen ottaminen. Tulevien eläkepäivien varalta on tarkoitus tehdä pikatutustuminen Pohjoisnorjaan. Aaro! mitä leirintäalueita käytit? Voitko suositella?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.