Puola

LÄHDESMÄKI RISTO 28.05.2012 18:43

Olisiko kellä karavaanarilla tietoa hyvästä reitistä välillä Szczecin - Suwalki. Majoitus vinkkejä myös samalta väliltä heti alusta ja loppupuolelta jos ollaan pari yötä Puolassa. Ollaan reissussa moottoripyörillä ja tarvittaisi sisämajoitusta. Reissun alku ja loppupuolen majoitukset kyllä löytyy mutta Puola on aika heikoilla..

KORPPI SEPPO 28.05.2012 19:28

Google tarjoaa tuollaista http://goo.gl/maps/evi2

Stettin-Bydgoszcz on minulle tuntematon. Mutta loppuosan ajoin m-autolla keväällä. Tien laatu on vaihtelevaa, mutta varmaan moottoripyörällä ajettava. Loppuosan yöpaikkaa voisi tiedustella tuolta: http://www.ecc-campingfuehrer.de/polen/camping-pension-seeblick/en Poikkeaa reitistä 10-15km. Ja/Tai Suwalkissa tuolta http://www.private.firmy.suwalki.pl/index_su.html

Luonnikasta reissua.

Käyttäjän lisäys viestiin 28.5.2012 klo 19:36:18 Alkumatkasta löytyy mökkejä http://www.eurocampings.net/fi/eurooppa/puola/l%e4nsi-pommerin/leirint%e4alue-ptir-drawtur-107685/ http://www.eurocampings.net/fi/eurooppa/puola/kujavia-pommerin/leirint%e4alue-rudnik-grudziadz-%28134%29-114679/ http://www.eurocampings.net/fi/eurooppa/puola/kujavia-pommerin/casus-camping-106488/

HAAPANEN TIMO 28.05.2012 20:19

Ajakaa Sopottiin, hieno paikka ja hotelleja täynnä. Sieltä kautta mennessä seuraavaksi yöksi Mikolajkiin, sielläkin hotelleja.

@timppa

PAANANEN PAULI 29.05.2012 11:37

Mikäli valitsette tuon Suwalkin Privaty motellin yöpymisen niin yritä uunottaa sitä isäntää. Hän on källi kaveri :)) Turistin huijaaminenhan se on ihan harrastus aina ja joka paikassa, niinkuin kaikki kulkijat hyvin tietää, niin Suwalkin Privatyssa myös !

Näin se menee, esimerkiksi ( hinnat voi olla ihan mitä vaan ) :

se olisi sitten 20 eur yö 2 henkilöä ja matkailu-auto mitä !!! 20 eur ???!! viime kesänä oli vaan 15 eur ei kyllä se on 20 eur nyt, moottoripyöriltä se on 15 eur eipäs ollut, kun meidän kaverit oli moottoripyörillä ja otit viime kesänä heiltä 12 !

Allekirjoittanut harrastaa tätä pikku väittelyä, en todellakaan sen 5 - 10 eur:n vuoksi,( en mene lomalle säästämään ) vaan pelkästä periaatteesta. Muistan aina entisen pomoni neuvon: aina kannattaa yrittää , joten yritän aina !

Mitään kuittia tuosta Privaty Motellista yöpymisestä ei tietenkään saa ! Juttelemme joka kesä puolalaisen ystäväni kanssa tästä motellin hinnoittelusta. Ystäväni käy moottoripyörällä kesäisin kotonaan Puolassa, ja yöpynyt Privaty motellissa monta kertaa, kunnes suuttui isännälle tuosta mielivaltaisesta hinnoittelusta, jota isäntä toteutti hänen vaimoaan ja äitiään kohtaan. Ystäväni vaimo ja äiti olivat liikkeellä henkilöautolla, ja saapuivat motellille eri aikaan kun puolalainen ystäväni mottoripyörällään. Nykyisin ystäväni ajaa jo paikan ohi muualle yöpymään.

Oikeastaan siinä motellissa voisi pyytää alennusta esim. siitä että iso susikoira haukkuu yöllä ja siihen herää, mitäs muuta täs keksisi, no vaikka että suihku ja veski on festarimallia ! ja jos sataa lujaa niin sen eteen tulee niin iso lammikko. että ei pääse kuivin jaloin ja housunpuntein veskiin :)))

Privatyn isäntä ( ja oma isäntä myös, heh ) voikin tänä kesänä olla tyytyväinen kun se kamala suomalaisämmä ei tule yöpymään ja vinkumaan hinnoista, mennään nimittäin Travesta meno-paluuna.

Kivoja reissuja ja " kaupankäyntejä " kaikille kulkijoille !

toivottaa : Arja

LAHTINEN ERKKI 29.05.2012 20:16

Meille jäi ihan positiivinen "maku" kyseisestä Hotelli/camping-alueesta. Tietenkin nämä perheyritykset ovat aina omia persooniaan. Meille kävi näin: Tulimme iltasella Suwalkiin ja majoituimme ko. alueelle asuntovaunuilla ( 2 kpl.). Ajattelimme olla hyviä asiakkaita ja tilasimme isännän ehdotuksesta illallisen paikan keittiöltä. No ruoka oli hyvää mutta mitä ilmeisimme paikan emäntä ei ollut yhtä innokas ruuanlaittoon kuin isäntä myymään sitä. Äänet keittiöstä todistivat muuta kuin ilmeet "ravintolan" puolella. Aamiainen kuitenkin sujui jo rattoisammin. Suosittelen silti !!!

HYTTILÄ ESKO 30.05.2012 08:42

Suwalkista vähän sivuun on Wigryn luostari, vieressä mukava rauhallinen camping. Luostarin kellarissa hyvä ruokapaikka. Ei tartte tappeluja kuunnella.

REINI SEPPO 30.05.2012 10:06

Hotel Tawerna Pirat
Bałtycka 95, 10-180 Olsztyn Kohtuuhintainen, siisti paikka,myöskin M-autolle

KUJANPÄÄ MARKKU 30.05.2012 18:03

Pohjoisessa Puolassa siisti kämppäri josta tämän näpyttelen. Sijaitsee Gnydiasta ylöspäin Itämeren rannalla. GPS-koordit alueen oheisilla sivuilla. http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=pl&tl=fi&u=http%3A%2F%2Fwww.pole-horyzont.pl%2F

Käyttäjän lisäys viestiin 30.5.2012 klo 18:14:29 Niin ja Wi-Fi skulaa hienosti.

TUOMINEN PEKKA 30.05.2012 19:30

Viime kesänä yövyimme Suwalkin Privaty Motellin pihalla mekin. Alue ihan ok, ruoka hyvää ( illalla klo 20.00 onnistui ihan hyvin), isäntä "supliikkimies", kaikki onnistui helposti meidän mitättömällä englannin kielen taidolla. Emäntä tosin vaikutti happamalta mutta mitään ylimääräisiä ääniä ei keittiöstä kuulunut. En tiedä huijattiinko mutta tunnetusti tieto lisää tuskaa joten parempi näin. Suosittelemme kaikesta huolimatta.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.