Gdyniasta Krakovaan

EKSTRÖM PERTTI 23.05.2012 21:51

Onkohan joku ajellut viime aikoina kyseistä reittiä? Kiinnostaisi kovasti minkälaisessa kunnossa tiet ovat tällä välillä.

HALMEENMÄKI JUHANI 23.05.2012 22:40

Ensi viikolla olisi tarkoitus itsekin ajaa, eli kuunnellaan tietoja tai kerrotaan itse kun palataan...

HALMEENMÄKI JUHANI 05.06.2012 10:28

Palattu. Jos satsaat noin 20e motarimaksuihin, niin näet kuinka surkeita Suomen tiet onkaan! On meinaan huippuhyvää Puolassa. Ne pätkät, jotka oli selvästi huonompia (painaumia tai uria) oli korjauksen alla, siis ensi kesäksi jo uusitttu. Uutta nelikaistaistakin valmistuu siihen mennessä pitkät pätkät. Menomatka arkena vei tunnin kauemmin kuin lauantainen paluumatka. Se oli Lodtzin kiertäminen ja nuo tietyöt jotka söi aikaa kun mentiin ruuhkassa. Navin aikataulu piti lauantaina kutinsa, plus tietty ne pakolliset tauot lisäaika. Kokonaisuutena: jos olet ajanut Baltiassa niin selviät tuollakin. Jos autollasi pystyi ajamaan viime talvena ykköstien niin sen alusta kelpaa tuonnekin.

EKSTRÖM PERTTI 06.06.2012 09:49

Tervehdys! Kaksi kertaa ollaan baltian kautta takavuosina ajettu ja tuolloin tiet olivat arvaamattomassa kunnossa. Uudesta tiekartasta katsoinkin, että motari saadaan tämän vuoden aikana valmiiksi koko pituudeltaan. Kiitos Juhani tästä infosta, mukava lähteä reissuun reilun viikon kuluttua!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.