Trafin VETUMA- "palvelu!".

HALTTUNEN TEUVO 18.05.2012 08:27

Pitäisi ajaa Hartolaan, mutta ei saa autoa liikennekäyttöön julkishallinnon VETUMA-palvelun pysyessä kiinni. Jos et maksa läpi vuoden, et aja ollenkaan? Vai mitä tämä tarkoittaa?

Trafinkin sivut ovat joka kerran erilaiset. Joutuu etsimää etenemisnappuloita ja lukemaan turhia tekstejä.

Autokäyttöön soveltaen kytkin, jarru ja kaasu olisivat eri paikoissa joka startissa ja isot ohjelämiskät luettava tietääkseen valot, vilkut ja lämmitykset. Ja onko sitä jarrua tällä kertaa nostettava vai painettava.

HAAPANEN TIMO 18.05.2012 09:15

Teeppä nyt tuosta pikakuvake niin ei tarvitse etsiä: https://sa.ake.fi/eetu/local-response-redirect?TAM_OP=login_check&language=fi

@timppa

Käyttäjän lisäys viestiin 18.5.2012 klo 09:19:28 Tunnistus ei tosiaan nyt onnistu. Mulla on tapana juuri tämän vuoksi ottaa jo torstaina käyttööön niin uusi ote tulee yleensä maanantaina kotiin ja saan taas pois. Näin toimien pääsen tarpeen tullen perjantaina konttorille.

HELLE RAUNO 18.05.2012 09:47

Se tuntuu tuo "firma" elävän omaa elämäänsä. Maksoin vajaa vuosi sitten heille n. 600€:n laskun. Kun auto on ollut vuoden aikana pari kolme kertaa pois liikennekäytöstä, on aina seurannut muutaman kympin lisälasku. Laskut ovat suoraveloituksessa. Tästä huolimatta sain kerran myös karhulaskun, täysin aiheettoman. Kuukausi sitten ilahduttivat minua jälleen lakulla, n. 300€. Tässä laskussa hyvitetään 2 noista lisälaskuista. Lisäksi siinä on yksi hyvitys mistä ei ole minkäänlaista selitystä, enkä lukuisista sähköposteistani huolimatta ole saanut vastausta kysymykseeni. Näin sitä riittää puhaa byrokraateille.

HAAPANEN TIMO 18.05.2012 12:44

Mun ihmetykseksi sekä trafi että if pysyivät kelkassa viime vuonna kun neljätoista kertaa otin pois käytöstä. Laskujen hyvitykset menivät trafin osalta toiseen autoon, Ifistä tuli hyvityslaskuja.

@timppa

HELLE RAUNO 18.05.2012 13:50

If:illä homma on toiminut myös minun kohdallani. Tuota Trafin lisälaskujen lähettämistä en millään ymmärrä. Eivät ole myöskään pyynnöistäni huoilimatta antaneet mitään selitystä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.