MasterCard kortti

PIETARILA ILKKA 14.05.2012 12:46

Olisi tarkoitus lähteä Via Baltikaa kohti Groatiaa saako polttoainetta ja pystyykö tiemaksuja maksamaan kyseisellä kortilla vai pitääkö olla kyseisen maan valuuttaa kiitos vastauksista etukäteen Terv.31116

PASANEN MIKKO 14.05.2012 14:12

Terve. http://voppari.nudata.fi/index.php?id=49 Tuon linkin takaa löydät arvokasta tietoa noista 'matkustus' aiheista. Luulisin kyllä Visan kelpaavan, (eikös MasterCard sisällä visan?) mutta suosittelisin kyllä varata ainakin Kroatian rahaa kukkaroon, siellä on aika 'yrmeitä' rahastajia niissä tietulli kioskeissa. Polttoainemaksut kyllä onnistuu visalla, ja polttoaineiden saanti paikkoja on kyllä tarpeeksi tiuhassa. Tsekissä myös tiemaksutarran ostaminen on ainakin aikaisemmin vaatinut Tsekin kruunuja.

RUOTSALAINEN JUKKA 14.05.2012 19:41

Hei, MasterCard ja Visa on kaksin täysin eri asiaa-ne ovat kansainvälisiä korttijärjestöjä, joilla kummallakin omat korttiohjelmat. Suomalaiset pankit tarjoavat yleensä kumpiakin kortteja. Yleensä siellä missä kortti kelpaa, kelpaa myös kummatkin kortit.

VALVE IRMELI 14.05.2012 20:47

hei

Kyllä masterilla pärjää niinkuin visallakin. Molemmissa joskus toinen ei kelvannut toisen kelvatessa. Kannattaa varata /vaihtaa paikallistakin esim kahville ym pieniin ostoksiin. Tiemaksuja muistaakseni viime kesänä maksettiin kortilla (master debit ) tai euroilla.

Terveisin Ari

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.