HKI-Tropical island ,Saksa parasta aikaa

STELLBERG AHTI 07.05.2012 21:35

Noniin,lyhyt sepustus kuten kuvaan kuuluu! Wink

Eckeröllä Tallinnassa 11:00 siitä hilpastiin Pärnun Maximaan (Ria mnt) ostoksille ja ruuat kaappiin, seuraava pysähdys oli Hieman ennen Saulkrasti meren rannassa levähdyspaikalla, jossa vähän ruokaa masuun ja jaloittelu, tiet oli hyvät.

Seuraavaksi suuntana leirintä paikka Siauilinaussa "Masiuliskiu g 1,Liettua" perillä n.20:30 jossa omistaja totesi "ettei ole vielä kesä" Wink paikka siisti ja oma rauha "oltiin yksin koko alueella" ,) 18€ kaikkineen, ja eurot kelpas. n.15km ennen leirintää tiet surkeessa kunnossa uraa ja monttua mutta eteenpäin mentiin,samoin kun sieltä lähti ,mutta onneksi pahin oli takana.

Aamulla kohti Varsovan WOK "Odrebna 16" leirintää,perillä 18:30, hienohan se oli ja hinta 31€ sähköllä. seurana oli siellä 2 vaunua ja 2 asuntoautoa.

Aamusta taas nokka kohti Saksaa ja tiet erittäin hyvät, ei mainittavaa tietyötä joka olis hidastanut matkaa!!

Nyt ollaan täällä Tropical -Islandin campingissa(perillä oltiin 18:00.Yksi suomalainen asuntoauto vietti täällä yhden yön, me koitetaan viihtyä 5 päivää.. Tänään seikkailtiin katsomassa Berliinissä ZOO ja shopattiin vaunu täyteen tuliaisia, vaatteet kun on aika sopivan hintaisia tuolla C&A:ssa, ja kengät Deichmanin liikkeissä.

Huomenna päiväretki Dresneriin vaihteeksi.

Nyt emäntä huutelee että pitää päästä TAAS liottamaan kylpylään varpaita joten menoksi!! Wink

AS&MN vaunulla liikenteessä

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.