Vranjica Belvedere

JYLHÄ HANNU 25.02.2012 18:57

Olemme valinneet ko. alueen pisimmän ajan kämppäriksemme ensi kesän Kroatian reissulle ja tarkoitus olisi varata paikka sieltä hyvissä ajoin. Tällä palstalla oli ainakin muuutamia alueella vierailleita. Olisi mukava kuulla, minne kannattaisi paikkaa pyytää? Hyödynnämme camping chequeta oleskelumme maksamiseen, joten se ilmeisesti rajaa kaikkein parhaimmat paikat pois, mutta mistä löytyisi muuten mukavaa sijaintia?

Olikos joku koiran kanssa reissussa tuolla? Miten kauas pitää lähteä piskiäisen kanssa pissireissulle? Vaunun sijaintiin tuolla ei ole merkitystä, mutta muuten vain udellaan.

t. Virpi, Hannu ja Särmä-sakemanni

JORVA OLLI 25.02.2012 21:13

Hei Virpi!

Tosta jutustani saat osviittaa ja näet hieman kokonaisuutta. Systeemi siellä on se, että ensin käyt jalkaisin katsomassa sopivan paikan ja sitten ilmoitat palatessa paikan numeron respaan.

Koirien kanssa siellä ei ole ongelmaa, kunkin kadun pääty rajautuu metsämaastoon, joten sieltä löytynee rauhallinen paikka. Tietysti tulee otta huomioon milloin matkustaa, sesonkinä paikat ovat kortilla. No, matkustatte shekeillä, silloin paikkoja on!

Toisaalta, jos haluaa maksaa hieman lisää, pääsee myös parhaille paikoille, siis sinne rantaan. Kyllä siellä tilaa on ja yhdistelmällä on helppo ajaa, kun aina pääsee peruuttamatta ympäri.

No, nyt hyvää matkankuvittelua ja hyvää matkaa sitten kun sen hetki on.

Winemaker

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.