Leirintäalue välillä Nizza - Sanremo

PAJARI JUKKA M 16.02.2012 15:26

Suunnittelen ensi syksyn matkaa. Olemme useana vuonna olleet Sanremossa Villaggio dei Fiorissa. Nyt se ei enää ole Camping Cheque alue ja etsiskelen jotain muuta paikkaa. Löysin lähempää Ranskan rajaa Camping Por la Marin, joka nettisivuillaan näyttää ihan hyvältä ja kohtuuhintaiselta vaikkei olekaan C-alue. Onko teillä muilla kokemuksia tuosta alueesta tai muista lähistöllä olevista kämppäreistä?

http://www.campingporlamar.com/en/

t:Jukka

IPATTI VEIKKO 17.02.2012 14:02

Käys kattoon sivulta www.koti.mbnet.fi/fredrei niin sill on PALJON Euroopan maiden leirintöalueiden, matka-autoparkkien ym ym koordinaatteja sopivat suoran AutoRouteen haettavaksi tai ITNconverter ohjelman avulla eri navigaattoreihin ymmärtämiin muotoihin muutettavaksi. ITN vaatii muunnettavalta tiedostolta csv muodon.

IPATTI VEIKKO 17.02.2012 15:12

Sory Unohtui ed. viestistä kuva jossa näkyy lähellä olevat lr-alueet.

PAJARI JUKKA M 17.02.2012 15:17

Kiitos Veikko, Linkin perusteella näyttäisi olevan ladattavissa 1100 itlialaista matkaparkkia ja 3097 italialaista leirintäaluetta. Löysin ihan Googlen avulla joitakin leirintäalueita Liguriasta läheltä Ranskan rajaa. Loma on kuitenkin niin lyhyt, että haluaisin osua kerralla kelvolliselle alueelle. Sanremo on hävinnyt CC-luettelosta ja sen tilalla on nyt Isolabona. Olisin mieluumin rannan lähellä ja ehkä hieman lähempänä.

Käyttäjän lisäys viestiin 17.2.2012 klo 15:20:41 Kiitos myös karttakuvasta. Se tuli sillä aikaa, kun kirjoitin ylläolevaa tekstiä. Mitä noista kuvassa näkyvistä alueista sinä suosittelisit?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.