KIITOKSET

MÄKELÄ EERO 05.01.2012 21:52

Haluan näin julkisesti laittaa kiitokset kaikkien nähtäväksi.

Kiitokset kuuluvat Kaj Nyyssöselle. Kaj teki pyyteetöntä työtä 1½ päivää automme sähkövikojen löytymiseksi. Niitä vikoja oli 3. Yksi oli Castro Verden Eco- marketista ostamamme viallinen akku. Toinen oli auton laturilta tulevan johdon katkeaminen ja kolmas joka odottaa vielä korjausta on, että kun auto on verkkovirrassa silloin lataus ei toimi. Yritän täältä Fuengirolasta löytää korjaajan sille vialle. Akku palattiin palauttamaan Castro Verden Ecomarkettiin. Palautus onnistui ilman ongelmia. Uusi akku oli jo ennen Castro Verdeen paluuta ostettu akkuja ja renkaita myyvästä kaupasta Olhaossa. Kyse on hupiakusta.

Kaikkea hyvää Kajlle ja Tupulle toivotellen Eero ja Tuula (moottoripyöräpiireissä Tupu) Mäkelä

HÄNNINEN JUKKA 06.01.2012 08:50

Joo, semmonen se Kajtsu on - maailman viisaimmaksi mieheksi itse olen nimittänyt. Ähelsihän tuo minun tietsikkani kimpussa tuntitolkulla. Lämmin sydän maailman viisaimmalla miehellä !

Käyttäjän lisäys viestiin 6.1.2012 klo 08:57:22 Harvoin tietoviisaus käy käsi kädessä empaattisuuden kanssa - Kajtsulla käy.

AHONEN KAI 06.01.2012 17:11

Jukan kanssa samaa mieltä.

JORVA OLLI 06.01.2012 17:26

Kai, niin miäkin piän!

NYYSSÖNEN KAJ 07.01.2012 13:37

Kovasti kiitoksia taisnitä "vikoja" olla yksi enemmän, se joka aiheutti hämmennystä ja luulon että akku meni tyhjäksi. Akkujen näyttölaitteen löysä liitin.

Mutta hyvä että saatiin kuntoon ja pääsitte ajoissa aurinkorannikolle.

Terveisin Aurinkoisesta Olhãosta

MÄKELÄ EERO 07.01.2012 16:38

Oikein Kaj. Nekin vielä lisäksi ja se rosvoliitin siellä auton moottoritilassa. Kaikki toimi hyvin tänne ajellessamme. Tänään kävin ostamassa ylläpitolaturin Nordautosta. Se saa palvella hupiakun laturina toistaiseksi. Muuten, Peruimme sen asunnon Torremolinosissa kun näimme todellisuuden paikanpäällä ja tulimme tänne vanhaan tuttuun Sierra Mareen. Otettiin henkilöauto vuokralle Malagan lentoasemalta. Auton vuokraaminen on täällä halpaa nyt. Koko paketin hinta 370e maaliskuun loppuun asti. Pitää sisällään täyden vakuutuksen nollaomavastuulla+ 2 kuljettajalla. Auton piti olla 2-ovinen Opel Corsa tai vastaava. saatiin kuitenkin 5-ovinen Renu New Megane diesel. Autolla ajettu vasta 27000km. Hieno peli. Aurinko paistaa täälläkin. Terveisiä tutuille Olhaossa :-)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.