Marrakesh

VIITANEN SILVO 24.12.2011 10:48

Laitanpa muutaman rivin kuinka saavuimme Marrakeshin lämpöön Hyvinkäältä vaimoni ja urhoolisen 4 kg painavan Viljon (koirani) kanssa joka hätisti Lyonissa matkaparkissa varkaat karkuun klo 03.00 yöllä.Varkaat tosin pääsi karkuun ensin Viljolta ja sitten minulta! Jos joku näki mustan audin Lyonin maksu baanalla pesäpallo mailan jälki takakontissa niin tiedätte kenen tekemä lommo oli.

Tarkoitus oli päästä nopeasti pois pakkasesta ja ennen joulua Marrakeshiin. Matka Marrakeshiin kesti 6 vrk josta 2 vrk meni laivoissa ja 4 vrk ajosssa. Keskimääräisesti ajoa 4 vrk x 700 km vrk= 2800 km. Joten ei ole tarvinnut stressata. Stressiä aiheutti rankka lumisade keski Ranskassa kun liikenne jumiutui baanalla mutta siutten tuli aura ja suola autot ja taas mentiin!

Pe ilta : klo. 17.00 ferry Vuosaari > Trawe. La ilta : Trawe > Lux Su : Lux > Lyon Ma: Lyon > Barcelona Ti ilta : ferry Barcelona > Tanger Ke: Tanger To: Tanger > Marrekesh 17.00.

Kirjoittelen tätä Marrakeshissa todella kaikilla mittapuilla mitattuna hienossa Campingissä joka on aivan uusi ja juuri avattu. Lämpöä oli eilen n 20 C .

Joten Hyvää Joulua tasapuolisesti kaikille!

 Osallistu keskusteluun Kirjoita lisäys viestiin

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.