DIA skanneri

HÄMÄLÄINEN MARKKU 06.12.2011 14:53

Onko kokemuksia Diaskannereista?

Saako jostakin vuokralle suoraan lippaasta skannaavia, vai onko edullisempi ostaa? Tai onko jollakin skanneri edullisesti myytävänä?

Itsellä on noin 3000 diaa jotka haluaisin digitaaliseen muotoon joten jollakin tasoskannerilla se on hiukan työlästä. Lipasskannerillakin siihen taitaa huveta kuukausi. Tässä olisi jolleikin bisneksen paikka, vai pitäisikö itse alkaa...

Käyttäjän lisäys viestiin 6.12.2011 klo 15:02:33 Tuli väärään osioon piti pistää tunne Tarvike puolelle, mutta laitan sen sinnekin.

HYTÖNEN RAIMO 07.12.2011 14:17

Yksi suhteellisen edullinen vaihtoehto on ION PICS 2 SD skanneri, jolla mahdollisuus skannata seka dioja että paperikuvia. Maksaa alun toista sataa eurolaista ja on tarjolla esimerkiksi Prismojen elektroniikkaosastoilla. Näennäisesti halvempi Pixmanian nettikaupassa, mutta toimituskulut nostavat hinnan lähelle kahtasataa, minkä lisäksi pitkähkö toimitusaika (kokemusta on). Pakkauksessa mm:ssa kaksi diakehystä, joista toiseen mahtuu kerralla kolme (kehystettyä diaa) ja toiseen kuusi (yksi liuska) diakuvaa. Tekee kohtuullista jälkeä, mutta ei vedä vertoja ammattilaitteille. Mutta niiden hintaahan pitää lisätä yleensä yksi numeri lisää.

Käyttäjän lisäys viestiin 7.12.2011 klo 14:24:05 Jatkoa edelliseen...

Skannauksessa ei tarvita tietokonetta. Laite skannaa muistikortille (SD/MMC/MS/MS-PRO), josta kuvat voi siirtää tietsikkaan, tablettiin tai muuhun vastaavaan laitteeseen.

VIITANEN PENTTI 07.12.2011 19:31

Ensi viikolla 12.12. alkaen Lidlissä näkyy tulevan tarjoukseen Diaskanneri ( 50€ ), takuu 3v. Olen samantyylisellä skannaillut vanhoja negoja ja tulos on ollut ihan hyvä. Ainahan tuotteen voi palauttaa, jos laatu ei miellytä!

Lisäksi tällä viikolla näkyy olevan tarjouksessa se näppärä kiertoilmauuni, jota on paljon kehuttu näillä palstoilla! Hankin vuosi sitten sen ja se on todella hyvä! Kun sitä ei tarvita, se kulkee mukavasti penkin aluslaatikossa ja kotona ollessa tuomme sen keittiöön. Sillä on paljon mukavampaa ja edullisempaa esim. paistaa puolivalmiit pakastepatongit!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.