Kesällä karavaanarit - syksyllä metssiat meidän vieraina !

HONKANEN JAAKKO 11.11.2011 19:38

Kyllä aamulla hieraisin silmiä kun menin ulos! Onko tää totta vai viinin huumaa. totta se oli eikä viinin huumaa.Possut oli kauniina kuutamoyönä meidän vieraana aivan tietämättä,nyt olis Riston pitäny olla meillä.Olit tasan edellisellä täyskuutamolla meillä.Kyllä vieraat teki taas kunnon tihutyöt.Taas keväällä ruoho vihertää ja toivotamme karavaanarit tervetulleeksi possujen telmimälle kentälle. Ohessa kuvia possujen hommista!

LÖNNQVIST LEIF 11.11.2011 21:28

Sanoisin että nasujen vierailun jälki on sikamainen, ei kai me "vaanarit" jätetä paikkoja yhtä huonoon kuntoon ;-) Toivottavasti saat nurmikentän taas yhtä hyvään kuntoon kuin viime kesänä, silloin kun "köllimme" vatsojemme vieressä syötyämme sitä fantastisen hyvää "ahjukanaa", meinasi tulla ähky kun söi melkein liikaa. Toisaalta Jaakko, sinullahan alkaa olla rutiinia tuossa nurmikonteossa, muistelen että kerroit keväällä viimesyksyisestä "sikamaisesta" tihutyöstä. Nyt vaan pitäisi löytyä joku joka pistää possut sinulle joulukinkkumuotoon. Hyvää syksyn jatkoa sekä Esnaan että Ristiinaan Kennel von Kiben koiravaanarit

SUOMI SEPPO 12.11.2011 15:49

Ettei vaan nurmen alla olisi tryffeleitä ?? @seppo

LÄHDESMÄKI RISTO 13.11.2011 01:56

Kyllä tuo jälki näyttää nyt vielä pahemmalta mitä se oli viime talvena. Vahinko kun ei silloin lokakuussa saatu niitä possuja saaliiksi. Tammikuun alussa yritetään uudestaan ja silloin ammutaan niin monta kuin saadaan, saisi laittaa possua vaikka vähän purkkiin. Majoitus täytyy ottaa varmaan siitä Pikk kadun hostellista kun voi soittaa sille kaverille tänne suomen numeroon. Hyvää loppuvuotta Jaakolle, eiköhän sitä ensi kesänä taas nähdä.

LÄHDESMÄKI RISTO 09.01.2012 19:28

Tuli käytyä Jaakin vieraana Viisussa ja poistin kaksi niistä Esnankeitaan kyntöporsaista pois päiviltä. En ehtinyt käydä Esnassa katsomassa että olivatko tehneet lisää tuhoja. Fileet ja kinkut vakuumiin ja pakkaseen ja loput lihat menee purkkiin. Yövyttiin pari yöta Paidessa Ari Koivuniemen omistamassa hostellissa, oli hyvä ja rauhallinen yöpaikka ja siisti valmiina oli vasta yhdeksän huonetta.

LÖNNQVIST LEIF 24.03.2012 14:45

Vahvistamattomien tietojen mukaan kevät koittaa Esnaan 1.4.2012. "Naisten tietotoimisto" ilmoitti tännä Esnan isäntäväen Lean ja Jaakon ensimmäisestä muuttomatkasta tälle vuodelle. Tällä tiedolla on ehkä mahdollista viettää muutama lomapäivä pääsiäisen aikoihin Esnakeitaalla samalla ihmetellen viimesyksyisiä "nasutuhoja". Hyvää Eestinkevättä kaikille Lefa

HALINEN HARRI 25.03.2012 17:48

Häpeäkseni tunnustan että muutama vuosi sitten majoituin eräälle Keski-Saksan leirialueelle kauniille nurmikolle ihan karavaanaripaikalle. Yöllä tuli sade ja kun sain auton pois nurmikolta oli nurmikko lähes kuvien mukaisessa kunnossa kun ei työntö- eikä vetoapua ollut. Arvaa nolottiko koko aamupäivän ja vielä monen sadan kilometrin päässä?

LÖNNQVIST LEIF 25.03.2012 19:53

Esnan nurmi kyllä kestää vaikka sataisikin, vain villinasujen kärsiä se ei oikein tahdo kestää. ;-)

LÄHDESMÄKI RISTO 28.03.2012 08:04

Pitäisiköhän kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna tulla hakemaan grillipossu juhannukseksi valmiiksi. Tuntuu niitä vielä olevan tallella Jaakin alueella..

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.