Englanti

GUSTAVSON PETER 07.11.2011 19:24

Moi, onko kellään tällä palstalla kokemuksia Englannin, lähinnä Lontoon lähellä olevista leirintäalueista? Olemme jo neljättäkymmentä vuotta matkailtu, ensin farmaripösöllä neljän lapsen ja teltan kanssa ja nykyisin kahdestaan retkeilyautolla. Lähinnä Ranskaan on menty ja nyt olisi tarvetta laajentaa reviiriä, kun alkukesästä syntyi Lontoossa pikkuinen pojantytär... Lentämällähän Lontooseen pääsee kaikkein näppärimmin, kävimme juuri syyslomalla, mutta voisimme, sitten kun joskus jäämme eläkkeelle, yhdistää Ranskan matkaan myös tämän saarivaltion, joko tunnelia pitkin tai laivalla. Pistäkää tulemaan kokemuksia, jos niitä on... Kiitos etukäteen, Peter G. Turusta

BRUUN EERO 07.11.2011 21:23

On kokemusta muualta Englannista, mutta ei Lontoosta. Brightonista itään oleva Hastings on lähin paikka, jossa ollaan oltu kämppärillä yötä. Aina kun Lontoo on ollut mielessä olen harkinnut Crystal Palacen aluetta keskustan eteläpuolella. Varmaan aika vilkas city-kämppäri, mutta luin jostain, että se on keidas suurkaupungissa, missä lintujen laulukin kuuluu.

VIRTANEN JUKKA 16.11.2011 23:28

Meidän toissa kesän Englannin-matkasta oli juttu viime caravan-lehdessä. Ihan Lontoon lähelle ei menty, mutta oltiin mm. Hastingissä ja Oxfordissa. Kummassakin oli hyvät alueet lähellä keskustaa. Lontooseen ehkä kannattaa mennä lentäen, koska matkat ovat halpoja. Muuten Englanti on todella mukavan tuntuinen maa. Ihmiset ja paikat ovat juuri sellaisia, kuin kaikissa TV-sarjoissa. Talot vanhoja ja pieniä. Paljon vihreätä joka puolella. Jokaisella ihmisellä on jotain mukavaa sanottavaa tavatessa. Mutta säännöt ovat tärkeitä! Vaimo sai melkein tukkapöllyä, kun oli tiskaamassa ilmoitettuna keittiön siivousaikana, vaikka ketään siivoojaa ei näkynyt. Oheinen kuva on Yorkin leirintäalueelta. Ohjeita oli vähän niinkuin sf-alueiden vessoissa:"Muista avata vetoketju ennenkuin alat lorottamaan" vai miten se nyt oli... Mutta jos koiria on mukana, niin kysykää neuvoa, se on todella monimutkaista.

BRUUN EERO 17.11.2011 21:28

Luin juttusi ja Hastingin tuntomerkit viittaavat tähän paikkaan. Olikohan se Shearbarn Holyday Park siellä mäen päällä. Näin tyhjää oli heinäkuussa 2007. Kuvassa meidän "Tabbi" hyvällä englantilaisella nurmikolla.

VIRTANEN JUKKA 20.11.2011 17:49

Kyllä se oli mäen päällä, varmasti sama paikka. Siellä oli meillä ensimmäinen yöpyminen Englannissa, koska se oli aika lähellä Doverin satamaa. Jännä matka vasenta puolta tietä, kun ei ennen ollut käyty kuin lentämällä Lontoossa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.