Matkalla palmujen alle

HÄNNINEN JUKKA 22.10.2011 01:23

Nyt ollaan eikä meinata.

Terveiset Itämereltä, 1/3 osa laivamatkasta takana.

V-P ja Jukka

NYYSSÖNEN KAJ 22.10.2011 07:55

Meilläkin on menossa valmistautuminen matkaan tänään valettavana 7 valasintolpan jalustat (2 - 2,5m korkeat valasimet), huomenna niiden kytkentä maanantaina alkaa auton lastaus, apteekissa käynti tiistaina tarkistetaan tulos ja ajetaan toivon mukaan satamaan laivaa oottamaan.

perässä tullaankaj

HARJULAMPI JUKKA 24.10.2011 17:50

Tänään huolestuttavaa tietoa tavallisesti asiasta perillä olevasta lähteestä. Portugalin hintataso kaksinkertaistunut. Portimaossa ei ole enää Euron parkkia vaan kahden euron parkki. Käyköhän näin, että hintatietoiset saksalaiset eivät enää tungeksi alueelle, varsinkin isoilla yliäänikoneilla (Concorde ) kulkevat.

Alue kuitenkin edelleen auki ja toimii.

NYYSSÖNEN KAJ 24.10.2011 20:19

Ompa nimenmuutos ratkaali

2€ parkki Joutuuko kiposkistakin ottamaan kaljan kahtena? Tulossa ollaan sinne joskus 12-15 päivän tienoossa ehkä mutta varmemmin helmikuussa.
AHONEN KAI 29.10.2011 00:13

Moi Jukka,

"tietoa tavallisesti asiasta perillä olevasta lähteestä."

Tietääkö tietolähteesi onko Vila Realin santakasat levitetty yliääkone- ja hyymeri-ihmisten iloksi jo?

Mä meen ainakin hintatietoisena sinne Rochalle, jos tollasia hintoja riistävät, tullaan fillareilla kattomaan rikkaita sitten joskus, jos jonnekkin päästään edes.

PS. Lähetin ne peltien mitat tänään, ehdin varmaan ne hakemaan, kun muutakin asiaa siihen suuntaan.

HÄNNINEN JUKKA 29.10.2011 01:33

Burgos ohitettu, Salamanca ja Caceres eessäpäin. Huomenna ostan 3 tai 30 tölkkiä Gazpachoa Salamancan Carrefourista. NAM ! Espanja näyttää hienosti hintoja nostamalla pyrkivän taloutensa kanssa balanssiin. Löpökin Ranskan (keskim 1,40) hinnoissa, Espanjan Elfillä sentään 1,27 eilen. Baanalla sitten jo 1,44 - 1,49. Sillai se talous kohenee ! RNE 3 radiokanavalta tulee just nyt suomenkielellä räppiä - hyi saatana ..

SALOJÄRVI ENSIO 30.10.2011 19:28

Hei Jukka ja kumppanit. Nyt ollaan laivassa matkalla Rostociin ja siitä Portugaliin. Kohta helpottaa Suomen tihkusateen aiheuttama ahdistus. Oikeasti se on jo helpottunut vähän. Tilanne paranee vielä kun palmut tulee näkyviin.

Ensio

SILMUNEN HANNU 30.10.2011 20:14

Lopettakaaaaaaa !!!:):) Tihkusade ja pimeä ja ahdistus on vasta alkanut ja muiden pitää kestää se kunnialla loppuun asti!:)

Saatte kuulkaas perustaa ihan oman hyvin suljetun palstan näille talvipalmupimeästäkarkuun-jutuillenne!

Burgos on muuten hieno kaupunki, ajakaas joskus sinne Fisterraan asti, Santiagon ohi, on muuten niin tyystiin toisenlaista Espanjaa ettei Espanjaksi uskoisi!

t.Kaarina

LAHTI JUKKA-PEKKA 30.10.2011 21:23

Hienoa että kuuluu matkaraportointia ja esitelmiä reiteistänne mitä olete tehneet sekä kuvia matkoiltanne! Aloitteleva karavaanari on innoissaan em. asioissa, mutta taittaa olla piirin sisäänläpiävyys ja pelkkä häiriköinti monelle pääsiasia olla näillä sivuilla. t: jpl ps. ei kaikien tarvitse hakata päätä samaan puuhun ja joku voi olla kiinnostunut myös muitten kokemuksista!

SILMUNEN HANNU 31.10.2011 00:32

Jukka-Pekka se oli vitsi! Ja Jukka ja kaikki muut tietää sen tasan tarkkaan, toivoin että se olis siitä välittynyt kaikille, harmi jos otit sen tosissasi, se ei missään nimessä ollut tarkoitus, mutta kun täältä puuttuu se kehonkieli....

Valtaosa varman tietää etä olen itse yli-innokas reissaaja, joka on tien päällä aina kun vain mahdollista, ja olen hyvin kiinnostunut toisten kuulumisista...joten sarkasmia, ihan pelkkää sarkasmia oli huutoni ettei tommoista saa täällä kertoa...:):)

t.Kaarina

BRUUN EERO 31.10.2011 21:50

Viime viikko oltiin mökissä Tarragonassa Camping Torre de la Morassa. Kuopiosta Air Balticilla Riikan kautta Barcelonaan ja Opel Astra kentältä. Sai viettää pikaloman palmujen alla ja lämpimässä meressäkin tuli uitua. Koko viikon ajan kuului Välimeren jyly lautamökin seinien läpi. Sadetta ja aurinkoa, mutta kuitenkin päivällä parikymmentä astetta eikä yölläkään kylmä. Matkailuautoja näkyi menevän etelään. Enimmäkseen oli saksalaisia, mutta oli pari norjalaista ja ruotsalaista, suomalaisia ei näkynyt.

HÄNNINEN JUKKA 04.11.2011 16:18

Eilenä tulimme siistiytymään, pyykinpesuun ym Vila Realista N 125 tietä tänne Taviraan.. Laitahan Ensio meille Ne Monta Rotan koordinaatit, jos lähettäis huomenissa biitsille silmiä lepuuttelemaan. Siis se biitsi, jonne meidät opastitte viime huhtikuussa. Toinen navimme meni juntturaan, mutta laita koordit vaikka tekstiviestinä. Koskas arvioitte olevanne täl puol jokke ?

ARO PERTTI 12.11.2011 21:24

Hei Jukka! Minulla olis yksityinen viesti sinulle miten sellaisen saisi perille. Voit, jos haluat, lähettää e-posti osoitteesi osoitteeseen pea_se@yahoo.com Asia koskettelee niitä tontteja Balille. :-))

HÄNNINEN JUKKA 12.11.2011 23:17

Joskus jotain hyödyllisiä tietoja tarvikkeista lajikumppaneille esitellessäni olen aina laittanut yhteystietoni esille, niin nytkin : captainkiddjukka@gmail.com . Kijoitahan Pertti ! Myös tiiviit kysymykset voipi tekstiviestitellä ´+358400617919 Ja muutkin, jotka tarvitsevat tietoa ja tarvikkeita kaasuasioista, turvalukoista , kaasupullo adaptereista ja muista tarvikkeista, ja eri maiden kaasupulloista, liittimistä ym. etelänmatkailuun liittyvistä kinkkisimmistä asioista, niin minulle voipi esittää kysäisyjä. Ja ai niin, tietysti tehobokseista, joista olen saanut jo ison liudan toistastaa uutta onnellista tehobksin käyttäjää ! Pääasiallisesti pyrin esittämään neuvoja ja tietoa, mutta joskus jotain ylimääräistä saattaa löytyä ihan tavaran muodossa. Kokemusta on 14 vuoden verran kertynyt. Avustan neuvoilla myös autojen hankinnassa lähinnä Saksasta. Rutuhengessä tietenkin !

HÄNNINEN JUKKA 12.11.2011 23:38

Joitain kuvia:

Käyttäjän lisäys viestiin 12.11.2011 klo 23:39:39 Ja tietenkin muuala maailamssa suuren suosion saavuttanun HAu-CD - pettämätön varkaan karkoittaja

HÄNNINEN JUKKA 12.11.2011 23:55

Hau CD. Täysinylivoimeinen varkaiden peolittaja. Haukkuu, murisee, liikehtii verenhimoisesti äännellen ympäri auto. Dubattu ja miksattu Doberman - Rottweiler varoitus/uhkaäänistä. Lähetä tiedustelu :captainidkiddjukka@gmail.com. Yllätä kaverisi hätkähdyttävällä lahjalla, ja tilaa itsekin ! Kysy lisää tai tilaa 1 kpl 12,00 sis postituskulut , 2kpl 17.00 ¨sis postituskulut ! mukana varoitustarra. captainkiddjukka@gmail.com.

Huom. tämäkään ei ole vain kaupallinen mainos, vaan uudesta tuotteesta kertova informaatio !

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.