F1 Span radan leirintäalueet

VAINIO RISTO 08.10.2011 13:12

Onkos jollakin kokemuksia Span radalla leirinnästä? Radan sivujen mukaan siellä on kaksi paikkaa (camping green ja yellow), jossa voi ilmeisesti leiriytyä matkailuautolla. Tässä vähän olisi ajatuksena mennä ensi vuonna katsomaan kisoja.

IPATTI VEIKKO 08.10.2011 16:00

Onhan siinä lähistöllä muutamia. Liitteessä kuva

VAINIO RISTO 09.10.2011 10:39

Moi Veikko, kysyin lähinnä rata-alueella olevista alueista. Tiedän kyllä, että lähistöllä leirintäalueita ja olemme olleet niillä, mutta tarkoitus olisi leiriytyä rata-alueelle kisan ajaksi.

MURTO JUHA 09.10.2011 15:25

Olin vuosia sitten matka-autolla Spassa. Meita oli kolmen auton seurue. Autot ajettiin kavelymatkan paassa radasta olevalle pellolle. Ne olivat jonkun maajussin peltoja, han niista jotakin rahasti vaan en nyt muista paljonko. Niita peltotilkkuja on siella taalla. Siella oltiin sit sikin sokin sakujen kanssa, niilla oli generaattorit ja pelit ja vehkeet. Ei ne sahkoa autoihin tarvinneet vaan niihin mega-kova-äänentoistolaitteisiin. Metelia oli pitkin yota mutta tarkoitus ei kai sitten ollutkaan nukkua vaan nauttia kisatunnelmasta. Voisin verrata suomalaiseen juhannusmeininkiin. Ja Häkkinen oli ekaa kertaa palkintopallilla Spassa, kolmas sija. Huudettiin kurkut kipeänä. Tavallisella leirinta-alueella olisi ollut ehka rauhallisempi meininki. Olisi muuten pitanyt olla taskulamput mukana kun tultiin radan lahella olevalta baarialueelta yolla pois. Sysimustaa ja eksyttiin metsassa useasti, kokemus sekin. Tai sitten syyna oli ehka se etta "kyllahan nyt suomalainen sotilas osaa oikaista metsan poikki parissakin promillessa".. Ja lahtopaivana ne sakut ystavallisesti tyonsivat meidat siita mutapellosta irti vaikka kaksi paivaa/yota oltiin niiden kanssa tapeltu. Mukavaa sakkia. Tosin tykkasivat meidan naisseuralaisista liiaksi. No, saatiinhan niista sentaan maksuksi olutta kun omat loppuivat.

Käyttäjän lisäys viestiin 9.10.2011 klo 15:33:17 Spassa sataa kisojen aikana aina !

VAINIO RISTO 10.10.2011 18:30

Span radalla on kyllä nettisivujen mukaan kaksi aluetta GREEN ja YELLOW, joissa molemmissa on 40m2 paikkoja juoksevalla vedellä ja pääsyllä vessoihin. Onkohan kukaan ollut noissa paikoissa?

HÄNNINEN JUKKA 11.10.2011 12:09

Spassa on paljonkin rata-alueen lähellä olevia niittyjä ilman mukavuuksia ja usein rinteissä. Ajoissa menemällä tilaa löytyy tasaiseltakin. On siellä yksi ihan Campingkin, n. 15min kävelymatkan päässä. Itse sen yhtenä vuonna etukäteen varasin kun netistä sen löysin. Paikassa on suihkut ja vessat sekä pieni ravintola. Sitten kauempana Malmedyssä on jo tasokkaampaa, mutta bussikuljetusta vaatii radalle. Koeta löytää se n. kilometrin parin etäisyydellä radasta oleva kämppäri.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.