Uusi yritys Viroon

SILMUNEN HANNU 23.09.2011 11:43

No nyt on laivaliput saatu ja reittisuunnitelmat tehty, tänään Viroon ja maanantai-iltana takaisin :)

Ja eikös vain, kaiken tämän ehtii loistavasti: meloa Ahjajoen alkulaaksossa ja ihmetellä Taevaskojaa, retkeillä Sooman kansallispuistossa pitkospuilla karhujen kanssa, fillaroida Peipsjärven vanhat kylänraitit, tutustua Kuremäen luostariin, nautiskella meri-ilmasta Lahemaan kansallispuistossa Käsmun niemen 11km luontopolulla ja Altjan kylässä, ehkä vielä kurkata Ontikan rantatörmiä ja Vörun kylää....Ettekä arvaakaan montako kohdetta olen jättänyt listalta pois :):)

Noo, voi olla että jostain täytyy vielä karsia, vähän surffailin netisää ja ostin Eyewitnes Travel-sarjan kirjan Esthonia, Latvia& Lithuania ja jo naista vietiin. On se onneksi mukava ajatus, että noin lähellä on NOIN paljon mielenkiintoista näettävää ja koettavaa!

Ari Taipaleenkin Pitkin poikin Viroa ostin, mutta sen koen vähän työlääksi, kun siinä ei ole karttoja, on vain pelkät reitit paikasta a paikkaan b, ja kaikki mitä sillä välillä on, mutta voi, kun olisi kartta jokaisen reitin yhteydessä, että pystyisi hamottamaan missä ihmeessä mennään. Tietoa siinä kyllä on paljon.

No, katsotaan alkuviikosta mitä oikeasti ehdittiin:)

Kivoja retkiä muillekin!

t.Kaarina

KATEISTO EERO 23.09.2011 12:30

Odotan innolla matkanne kuvia ja reittiselostusta. Meillä on tarkoitus puolentoista viikon päästä kierrellä myös Viroa ja aikaa olisi runsas viikko. Eero

KATEISTO EERO 23.09.2011 18:32

Sain vastauksen Piritan satamaparkista ja ilmoittivat, että ovat auki koko lokakuun.Toivottivat tervettuloa.

HONKANEN JAAKKO 23.09.2011 20:07

Täällä tosiaan voi oikeesti nähdä karhunkin,ei pyssymiehet,ei poliisi eikä lehdistö niit jahtaa eikä hätyyttele niin kuin Suomessa.Meiltä 2 km päässä karhu asunut jo vuosia nyt sillä on kaksi terhakkaa pentua hoivattavana.Kylälliset vaan keväällä kattelee sen jälkiä kuka ensimmäisenä ne näkee.Siitä on tullu ihan kunnia asia kuka ensimmäisenä nallen jäljet näkee.Nyt on täällä paras sieniaika puhtaita ja hyviä kuusenriisikkäitä nii palju ettei teidä mihin astua.Ota Kaarina sienikori mukaan.Tervetuloa viehättävään syksyiseen Eestiin.

HAAPANEN TIMO 24.09.2011 09:13

Pirita on kiva paikka, mukava katella venemiesten touhuja. Hyvä uimarantakin vieressä.

@timppa

KNAAPI JUHA 24.09.2011 11:34

Niin se on, Timppa!

Piritassa on se vierasvenesatama ja matkailuautojen ja -vaunujen paikat ja mikä tärkeintä, vartointi on tehokasta, koska samalla alueella on rikkaitten tallinnalaisten omat venepaikat. Niinpä vartioimisliike Falck huolehtii asiasta. Jos on vain päiväkäynnillä, ei ehkä kantsi maksaa alueen maksua, vaan jää portin ulkopuolelle. Siinä on käytettävissä kauppoja ja ravintoloita yms.

Pari kolme sataa metriä on matkaa isoon Selver -markettiin, joka vastaa tuollaista isoa Prismaa valikoimaltaan. Ei siis ole tarpeen ostella eväitään yms. ennen laivan lähtöä Suomen puolelta.

KANTOLA TIMO 02.10.2011 15:22

Aurinko on paistanut todella upeasti Haapsalussa!

Terveisiä!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.