Pirkolle joka kaipasi telttapaikkojen koordinaatteja

IPATTI VEIKKO 31.07.2011 18:34

Liitteesssä on yli 5000 Bordatlaksen zelt-paikkaa kahdessa eri koordinaattimuodossa xls ja csv. Jos haluat muuttaa tiedot tomin muotoon voit tehdä sen helpostin ITNConverter ohjelman avulla, ohjelma on vapaasti haettavissa netistä. Excelin tiedoston saat Autorouteen suoraan.

RATILAINEN JOUNI 01.08.2011 15:06

On tosiaan hienoa että joku on viitsinyt kerätä nuo tiedostot ja vielä jakaa ne toisten käyttöön. Nostan lippalakkia. JR

IPATTI VEIKKO 02.08.2011 11:55

PAljon vapaasti haettavaa tietoa on sivulla www.koti.mbnet.fi/pes1tol.

AHONEN KAI 05.08.2011 00:43

"On tosiaan hienoa että joku on viitsinyt kerätä nuo tiedostot ja vielä jakaa ne toisten käyttöön. Nostan lippalakkia."

Minusta tuon sorttinen tyhjänpäiväinen warettaminen on perseestä, ja suuri osa koordinaateista vieläpä paikkaansapitämättömiä.

Luottaisin enemmän jäsenistön keräämään paikkatietoon fyysisesti paikalla käyneenä, jossa kerrotaan mitä ko. paikassa on.

Jos joku sohvan nurkassa imuroi joitain listoja ja ominaan niitä esittelee ei ole lippahatun noston arvoista.

Juu, helpotti ;))

RATILAINEN JOUNI 05.08.2011 08:41

Minä kun olen tälläinen Tyhmä ja vanha maalaisukko niin kysyisin mitä tuo "warettaminen" on. Olisi hyvä tietää mitä minä olen tietämättäni tehnyt. Miksi en olisi saanut ilmoittaa omaa mielipidettäni tuosta asiasta jota pidän aivan hyvänä asiana. Olipa nuo tiedot otettu mistä tahansa on ne kuitenkin yhdessä ja samassa paikassa. Ainakin tälläiselle tollukalle kuin minä joka aloittelee tätä harrastusta on tuollaiset tiedot hyviä. Minulla on vielä toimiva käsi ja lakki on sen verran löysä päähän ettei sen nostaminen ole vaikeaa. Kiitos Ahoselle mielipiteestä. JR

IPATTI VEIKKO 05.08.2011 10:45

Näyttää olevan niin ettei Herra A luota edes BordAtlaksen tietoihin. se taulukko on juuri imuroitu, muutettu excel muotoon kaksin koordinaatein sivulta http://www.bordatlas.de. Myös www.archiescamping.eu tiedot ovat vapaasti imuroitoitavissa ja käytettävissä luvallisesti. Jotkut eivät luota muihin kuin itseensä, minä taas luotan painettuun tekstiin jonka antaa suuret karttavalmistajat.

Oliskohan nyt lääkkeiden vaihdon aika , se punainen ei ole hyvä

Koordinaateista senverran että jos olet lr-alueella kooltaan 200 x 200m, löytyy alueelle varmasti tuhansia k.pisteitä ja kaikki ovat oikeassa.

Käyttäjän lisäys viestiin 5.8.2011 klo 11:05:18 "hoselle" vielä, montako eri paikan koordia olet laittanut yleiseen tietoisuuteen vai etkö siksi että sattuisi joku löytämään samaan paikkaan. Rutut ovat tehneet arvokasta työtä mutta osa porukasta on aika tavalla kuppikuntaistunut viime vuosina. Ei hyväksytä uusia alueita kuin suppeasti ne samat vanhat. Mutta näinhän se on , me vanhat helposti uraudumme - meillä alkaa olla myös "asennevammoja" . Mitä ne voisivat olla -- miettiköön jokainen sen itsekseen".

LALLO ARJA 05.08.2011 20:05

Etkös Veikko ymmärrä kaadoit Ahosen pistesangon, antamalla tietoa ilman Ahosen myötävaikutusta. Herrahan on yksi saitin kovimpia asiantuntijoita aiheessa kuin aiheessa. Ahonenhan ei ole karavaanari sanan varsinaisessa merkityksessä, mies tunnetaankin paremmin ristiin rastiin ajajana,

En tiedä mikä nautinto on ajella ympäri eurooppaa ja jaella viisaita neuvoja saitilla, kuten eräillä velikullilla on tapana, tekisi mieleni sanoa että tapa on aivan perseestä, mutta jätän kuitenkin sanomatta etteivät viisaat taas heräile sieniämpäreidensa kyljestä.

Jorma Heinonen

KUJANPÄÄ MARKKU 07.08.2011 17:21

-Luottaisin enemmän jäsenistön keräämään paikkatietoon fyysisesti paikalla käyneenä, jossa kerrotaan mitä ko. paikassa on.

Samaa mieltä. Mitä hittoo tekee pelkillä koordeilla.

FREDRIKSSON REIJO 07.08.2011 20:02

http://www.archiescampings.eu/eng1/

löytyy yli 30 000 paikkaa, joten siitä vaan kaikki paikat käymään ja sitten ilmoittelemaan. Kuinkahan monta vuotta siinä menee :) Odotan innolla ilmoitusta, että kaikki paikat on käyty läpi. Taitaapi toinen jalka olla banaaninkuoren päällä ja se toinen siellä montussa. Kyllä kiitos kuuluu Ipatin Veikolle !

Viitsii kerätä ja tuoda julki ko. paikkoja.

Itsekin keräneenä ja paikan päällä käyneenä tiedän savotan suuruuden.

UGH! Olen puhunut !

HYTTILÄ ESKO 08.08.2011 08:53

Tuo "karavaanareitten kunkku" voisi auttaa muita mieluimmin kuin jäkättää vuosivuodelta toisten antamista linkeistä. esim "kaupantakapiha jäteojan äärellä, Algarvesta 13km johonkin" Tällöin tietäisi varoa mihin menee ettei törmää eliittiin :p

IPATTI VEIKKO 08.08.2011 10:23

Täydet 10 pistettä Eskolle kuvasta. Tällaisiin näkymiin törmää muuallakin missä p-parkkilaiset vierailevat,jopa täällä Suomessa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.