Parhaat camping-chegue alueet Kroatiassa

JORVA OLLI 13.07.2011 22:05

ja Dalmatiassa, välillä Zadar - Dubrownik! Kiitos paljos ennakkoon!

Terv tähti ja Meripoika

JOKINEN YRJÖ 14.07.2011 00:04

Camping Vranjica Belvedereä lähellä Trogirin hienoa keskiaikaista kaupunkia voi suositella. Kävimme tarkastamassa myös Camp.Stobrecin lähellä Splitiä. Ehkä sekin olisi ok, mutta Split ei ole kovin kiinnostava kaupunki. Erityisesti pidimme Nevio Campingistä Peljesacin niemellä lähellä Orebicin pikkukaupunkia. Viivyimme siellä pari viikkoa viime syksynä. Osasta vaunupaikkoja upea näköala merelle. Kauppa kävelymatkan päässä. Kannattaa vierailla mm. Korculan kaupungissa. Pohjoisesta tullessa kannattaa ajaa lautalla Plocesta Trpanjiin. Aikataulut netissä. Dubrovnikiin voi sitten ajaa niemen halki kulkevaa tietä. Dubrovnikissa onkin sitten vain Camp. Solitudo, jota en paljon osaa kehua. Sieltä tosin pääsee mukavati bussilla vanhaan kaupunkiin.

terv. Yrjö ja Camilla

Käyttäjän lisäys viestiin 14.7.2011 klo 00:19:00 P.S. Vastaus koskikin vain väliä Zadar-Dubrovnik, mutta ehkä muut kommentoivat pohjoisemman Kroatian kämppäreitä.

STRÖMMER HEIKKI 18.07.2011 20:03

Me tykättiin kovasti olla Blue Villagessa Sibenikissä. Hmm ollaan ilmeisesti "taas" lähdössä yht aikaa kohti Kroatiaa. Tälläkertaa me ajateltiin mennä sinne Pohjois-osaan, Venetsian kautta koukaten. Syyskuun alussa pitäis lähteä, taas.

JORVA OLLI 18.07.2011 21:18

Terve vaan Heikki, niinpä näyttää! Syyskuun alussa mekin lähdemme, tällä kertaa Dalmatiaan. Kiitos vihjeestä, täytyy tarkastaa tuo Blue Village oliko se ch-alue.

Ja kiitos myös Camilla ja Yrjö hyvistä vinkeistä, itseasiassa juuri noita alueita kattelinkin jo ennakkoon!

STRÖMMER HEIKKI 18.07.2011 21:50

Joo se Blue Village on ch-alue.

HYTTILÄ ESKO 18.07.2011 22:05

Shekeistä en tiedä kun käytän käteistä tai Visaa. Mutta mukava laguuninrannalla. http://www.campingcroatia.net/south-dalmatia-camping/peljesac-camping/prapratno-campiste/ http://www.crocamps.com/en/camp-adriatic-sirena-omis/ Ei huonojalkaisille , mutta upea rinnepaikka lähellä Omista

HÄMÄLÄINEN MAURI 02.10.2011 14:51

Ollaan lähdössä kuun lopulla,suuntana Kroatia viaa pitkin,kaikki tieto olis hyväksi paikalla käyneiltä.Jos siellä viihtyisi vuoden loppuun,jos ilmat sallii,sen jälkeen Italian eteläosiin jonnekkin jossa varmaan on lämmintä kevättä odotellessa.

STRÖMMER HEIKKI 02.10.2011 21:32

No viime maanantai aamuna lähdettiin pois Kroatiasta, ja nyt ollaan kotona palelemassa. Aluksi oltiin pohjoisessa, siellä KRK:n saarella, mut kun Bora taas alkoi puhaltamaan, piti häntä koipien välissä lähteä pois. Jatkettiin matkaa vanhaan tuttuun Sibenikkiin ja siellä Camping Solarikseen jossa ollaan oltu aiemminkin. Se mitä selitin Winemakerille Blue Villagesta, oli puppua, muistin nimen väärin, eli se piti olla just se Solaris. Hyvä paikka, mut menee kiinni 15.10. Tässä taannoin mentiin keväällä huhtikuussa Italiaan, eikä siellä ollut lämmintä saati avoimia leirialueita kuin Sisiliassa. Mentiin Ruotsin kautta, ja koko matkan Tanskasta Riminille satoi ja lämpöä oli alle 10c. Toivottavasti teille kuitenkin aurinko paistaa kuumasti.

HÄMÄLÄINEN MAURI 10.10.2011 17:16

Ollaan kuun lopussa Keoatiaan menossa,onko siellä paljonkin suomalaisia talvehtimassa,tai vaan käymässä.Siellä kävijät voisitteko laittaa puh.no.mjh1946@suomi24.fi niin voisin kysellä tarkemmin.Terv.Mauri

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.