Hyvää huoltopalvelua Riikassa!

PIIRONEN KARI 06.07.2011 16:07

Sattui auton asuinpuolen vesipumppu sanomaan sopimuksen irti viime lauantaina. Citycampingin respan kaveri soitti muutaman puhelun ja antoi ajo-ohjeet paikalliselle Detskua edustavalle korjaamolle. Omistaja tuli hetken kuluttua paikalle ja vaihtoi uuden osan ja teki tarvittavat sähköliitännät. Taas pelitti hanat. Hinta oli 42 latia eli alle 60 € osineen ja töineen. Yhteystiedot:www.note.lv Baldones iela 1,Riga. Ps.Ei taitaisi moinen onnistua Suomessa lauantaipäivänä tohon hintaan!

BRAGGE MARTTI 08.07.2011 21:48

Meillä Fiat alkoi vuotamaan öljyä vaihdelaatikosta Liettuassa. Siellä käytiin parissa korjaamossa, "ei tehdä mitään, pikku juttu kestää ajaa suomeen". Siellä muuten paikalliset ihmiset (tavalliset kaduntallaajat) ovat todella avuliata ja ottavat huoleen osaa ja koittavat auttaa !

Riigan Fiat service otti asian haltuun. Tekivät yli kolme tuntia töitä (klo. noin 15--18.40) ja auto kunnossa.

Meidän (Tre) Delta-auton huolto oli tehdessään takuuseen synkronirenkaiden vaihtoa, ei kiristänyt tarpeeksi/huonosti lukinnut vaihdelaatikon akselin, yhden kolmesta, jonka seurauksena akseli pääsi liikkumaan päittäin. Josta seurasi öljyvuoto.

Auto kunnossa ja hinta 88€.

Toki haittasi fiiliksiä. M.B

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.