Virossa ekinokokkilääkitys

KNAAPI JUHA 16.06.2011 17:10

Täällä on aikaisemminkin mainittu hyvä paikka Haapsalussa:

Loomakliinik Posti 5 Haapsalu

Tuossa siis katuosoite navigattorille. Avoinna arkisin klo 9.00 . 17.30.

Eläinlääkäri työnsi kurkkuun Drontal Comp -pillerin (koiralle, onneksi) ja laskutti euroja 11,15. Hintaan sisältyi lääke ja toimenpide.Odottaessa. Hyvä palvelu ja ystävällisiä ihmisiä. Punkkilitku maksoi muuten alle puolet suomalaisesta hinnasta.

Ekinokokkilääkitys on tehtävä vähintään 24 tuntia ennen Suomeen tuloa. Todistukseen kirjoitetaan muuten myös kellonaika.

Esnan Keitaalla saa myös lääkityksen kohtuuhintaan, kirjoitti Honkasen Jaakko tuolla toisaalla. Otsikko oli vain sellainen, että sitä ei ehkä heti osaa yhdistää.

LÖNNQVIST LEIF 16.06.2011 19:57

Olimme alkukuusta Honkasen Jaakon ja Lean luonna Esnassa mukanamme 3 koirulaista. Jaakon ystävällisellä avustuksella löysimme Paidesta eläinlääkärin joka veloitti 10,00€ yhteensä näistä kolmesta koirasta kun meillä oli omasta apteekista suomessa ostetut Droncit pillerit mukana avaamattomissa pakkauksissa. Herra looma-artstin (eläinlääkärin) taksa kuulumma on sellainen että yhden perheen koira/koirat maksavat aina sen kympin. Kuten Jaakko muistaakseni mainitsi omassa kirjoituksessaan herra eläinlääkäri tulee jopa "kotikäynnille" Esnankeitaalle pientä km-korvausta vastaan. Antoisia ulkomaanmatkoja karvaisten perheenjäsenten seurassa. Lefa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.