Testaa korttisi toimivuus

KATEISTO EERO 29.05.2011 10:57

Etenkin Saksan halpamyymälöissä ei Visa eikä Master useinkaan pelitä. Ja vaikka kassalla oli korttien kuvat, älä ole varma kortin toimivuudesta. Me koimme tuskastutavan hetken Kroatiassa kassalla, kun kerättyämme ostoskärryn täyteen tavaraa kortti ei suostunut toimimaan. Eurotkaan eivät kelvanneet, joten kärryt syrjään ja Trogiriin pankkiautomaatille ja puolen tunnin päästä takaisin kauppaan, tavarat taas hihnalle ja maksu kunilla.Sittemmin testaan aina kortin toimivuuden hakemalla muutaman tavaran hihnalle, ja jollei toimi, maksu rahalla.

REINI SEPPO 29.05.2011 17:28

Hei!! Jos vielä olet matkalla,niin kokeileppas uudestaan ja katso mitä näytössä on? Eli jos korttisi on luotollinen ,niin se jää odottamaan Sinun hyväksyntää, luotollisesta ostoksesta (nuoli oikealle,alhaalla) pyydä lupaa painaa ok/vihreää nappulaa!! Muutama punaposkinen myyjä on kiitellyt ja oppinut!! t.se

SILMUNEN HANNU 29.05.2011 17:42

Euroopassa, ja etenkin Saksassa ON valtava määrä kauppoja, hotelleja, ravintoloita, nähtävyyksiä...mihin yksinkertaisesti ei vaan kelpaa kortti. Its olen ottanut tavaksi käydä kaupan kassalla ensin näyttämässä korttiani ja varmistamassa kelpaako se, ennen kuin teen ostokset!

t.Kaarina

HJELM ARTO-VEIKKO 29.05.2011 17:48

Käteisosto varma tapa.

t jelmi

OLLIKKALA PENTTI 29.05.2011 22:44

Kyllä se kortti on nykyajan vinkuja,vaikka minullakin sellainen on ja ollut montaakin tyyppiä.Mutta olen sitä ikäluokkaa joille äiti opetti, kun minä sinulle taskut ompelen, pidä niissä aina rahhoo niin kyllä pärjäät tässä muolimassa, ja sitä olen yrittänyt vaalia ,joskus paremmin joskus ei niin hyvin. vanha sanan laskukin sanoo että rahalla saa ja hevosella piäsöö.siinä se on elämän yksi salaisuuksista.

KATEISTO EERO 30.05.2011 10:48

Kyllä sitäkin koitin, jossain se pelasi niin. Unkarissa ja Tsekissä kortit toimivat normaalisti, täytyi vai valita debit tai credit. Debit-nostoista meni lisäkuluina yksi euro.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.