3 viikkoa lomaa - vinkkejä keskisen / pohjoisen Ruotsin, Norjan kiinnostavista paikoista?

RUOTSALAINEN JUKKA 24.05.2011 21:57

Hei karavaaniveljet,

aluksi selvyyden vuoksi totean, että en kysy vinkkejä sen takia, että en itse viitsi hankkia tietoa. Tutkin aina tarkkaan asoita, tilaan esitteitä jne...pyrin saamaan mahdollisimman paljon tietoa itsenäisesti. Usein kuitenkin kysyn kanssaeläjiltä heidän kokemuksiaa ja vinkkeja omien tietojen lisäksi. Olen havainnut, että on usein paikkoja kokemuksista puhumattakaan, joita ei saa mistään oppaista. Nämä vinkit ovat olleet kullanarvoisia. Yritän myös omalta osaltani jakaa kokemuksia. Tämän syyn takia laitan tämän viestin.

Kaksi aikuista ja 15 v nuori herra on matkassa ja lomaa 3 viikkoa. Ajatus on suunnata Keski-Ruotsiin ja/tai pohjoiseen (Pohjois-Ruotsi, Norja...).

Tiedustelen alueille liikkuneilla tai muuten vaan tietäviltä, että mitkä olisivat sellaisia paikkoja / nähtävyyksiä / kohteita, joita suosittelette vinkeiksi. Kaikki vinkit kelpaa ja olen kaikista vinkeistä kiitollinen.

Parhain terveisin

Jukka Ruotsalainen

UUSIKYLÄ PENTTI 27.05.2011 11:27

Geiranger Maailman kaunein vuono http://www.google.fi/search?q=geiranger+vuono&hl=fi&sa=G&biw=1680&bih=963&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=UWDfTc7iDojBtAblzczQBQ&ved=0CDQQsAQ

Norjan länsirannikolla sijaitseva Geiranger on henkeäsalpaava näky siitä huolimatta, että alue on myös maan sateisin.

ASIKAINEN MATTI 27.05.2011 14:47

Storfårsen Älvsbyn lähellä Luleåsta länteen, mahtava luonnonvarainen putous. Kosken rantapolku on myös pyörätuolilla saavutettvissa. Leirintäalue kosken hotellin vieressä, mutta kosken pysäköintialue on pari kilometriä lännempänä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.