Hesarissa matkasivuilla Puolan järvialue

PAANANEN PAULI 13.05.2011 11:34

tänään Hesarin matkasivuilla on kiva kokosivun juttu Puolan järvialueesta. Olimme viime ja edellisenä kesänä siellä, mutta heinäkuussa, ja siellä oli moni muukin ::)) Todella ruuhkaista ja täyttä. Yritetään uudelleen ja nyt kesäkuussa, uskon että mahdumme paremmin sekaan, toivottavasti !
Onko kukaan käynyt Hitlerin Sudenpesässä Gierlozissa ? Jutun mukaan Mannerheim on kuitenkin käynyt ::))) Kysyy : Arja

HAAPANEN TIMO 13.05.2011 15:12

Arja tarkoitti tätä: http://www.hs.fi/matkailu/artikkeli/Purjeiden+ja+bunkkereiden+J%C3%A4rvi-Puola/HS20110513SI1ME01y1l?ref=rss

Muutama kuva Mikolajkista. Stellplatz aivan keskellä kylää, suihku, vesi. muistaakseni myös sähkö. https://picasaweb.google.com/timppahaapanen/MikolajkiPuola#

Albumikartta: https://picasaweb.google.com/lh/albumMap?uname=timppahaapanen&aid=5357582057085972689#map

@timppa

PAANANEN PAULI 13.05.2011 15:59

Kiitos Timppa !! - kivoja kuvia ja hyvät vinkit, tosin mä en siitä tönkkösuolatusta tai suolaamattoamasta välitä, mutta toi toinen, onhan sillä nimikin siis Pauli tykkää muikuista ! - ja vastapaistettuina, tuoltahan niitä varmaan saa ::))

Vaikka siellä Puolan rannikolla Sopot- Gdynia - Gdansk suunnalla on sitä mun pahetta ( shoppailua ) tarjolla , tuo järvialue kiehtoo kyllä kovasti. Menkööt nyt lentoturistit halpislennoilla rannikon kolmoiskaupunkeihin plärään päällimmäiset vaate,- ja väskyvuoret, kyllä niistä vielä mullekin piisaa ::)) Tuonne järville on mentävä nyt kun pääsee jo kesäkuussa reissuun.

T :Arja

KUPIAS PETRI 15.05.2011 12:38

olemme käyneet kaksi kertaa sudenpesässä kyseinen paikka on lähellä Ketrzynin (entinen Rastenburg) kaupunkia....sieltä on viitoitus kohteeseen. Parikymmentä kilometriä koiliseen Jezioro Mamryn järven länsirannalla on Mauerwaldin (OKW:n bunkkerit) bunkkerialue jonka bunkkereita ei ole räjäytetty. Kummatkin paikat ovat vierailun arvoiset...ja Masurian järvialue yleensä on kaunista seutua. Majoituimme pieneen Gicyzkon kaupunkiin jossa oli järven rannalla siisti leirintäalue.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.