BroPas

NYGÅRD REIJO 26.04.2011 17:12

Caravan-lehdessä no 3/2011 oli juttua Pohjoismaisista karavaanipäivistä Nyborgisssa ja siinä kerrottiin mahdollisuudesta tilata BroPas maksutta vuodeksi. Tarjous on voimassa vain 29.4. asti joten yritin sitä nyt kiiruusti tilata. Homma ei kuitenkaan onnistunut, koska maavalikossa ei ole Suomea vaihtoehtona. Tietääkö kukaan, miten pitäisi toimia?

HAAPANEN TIMO 26.04.2011 19:08

Se on jotenkin sössitty se tilaaminen, tai sitten sen ei ole ollutkaan tarkoitus koskea meikäläisiä. Suomea ei ole vaihtoehtona, eikä tyhjää kohtaa johon voisi sen kirjoittaa: https://dk.oresundsbron.com/order/bropas/

Kampanjakoodi on näköjään Caravan Club, ehtisikö sieltä kysymään: http://www.nct2011.dk/pages/visnyhed.asp?newsguid=71159

@timppa

PIILONEN TIMO 27.04.2011 09:42

BroPasia välittävä yhtiö on saanut asiasta viestimme, mutta ei ainakaan tässä vaiheessa pysty muuttamaan asiaa. Käyttäkää tilatessanne kylmän rauhallisesti Ruotsin maakoodia +46 ja laittakaa puhelinnumeroksenne oman puhelinnumeronne. Osoitekenttään kannattaa laittaa esim. "FIN-13210 HÄMEENLINNA". Kampanjakoodina on tuo "Caravan Club".Tilauksen jälkeen saatte sähköpostiinne vahvistuksen noin päivässä ja ruotsinkielisen materiaalipaketin noin viikossa. Ainakin oma tilaukseni toimi näin.

NYGÅRD REIJO 27.04.2011 10:50

Kiitos vastauksista. Itse asiassa teinkin juuri kuvailemallasi tavalla: laitoin osoitteeseen FI ja Finland ja laitoin puhelinnumeron kohdalle suomalaisen numeron 358jne.. Keskeytin puuhan siihen, kun kysyttiin luottokortin tietoja, koska skeptikkona aloin epäillä, että jospa sittenkin veloittavat vuosimaksun. Pelko taitaa olla turha. Ohjeita lukiessa vaikuttaa siltä, että kortti pitää muistaa sanoa irti ja palauttaa vuoden päästä, jos ei sitä jatkossa halua pitää. Ymmärsinköhän oikein? Ja laitoin kyllä myös kyselyn tästä Suomi-vaihtoehdon puuttumisesta heidän kotisivulleen..

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.