Eka kertaa Puolaan, muutama vinkki tarpeen

TUOMINEN PEKKA 25.04.2011 16:10

Kesäkuun toisella viikolla Gdyniaan laivalla ja suuntana Saksa. Pari vinkkiä parin-kolmen päivän pysähdykselle kun "rantaa" pitkin ajellaan länteen. Heinäkuun alkupuolella on tarkoitus palata ajamalla aina Tallinnaan asti.Viro, Latvia ja Saksa ovat tuttuja aiemmilta matkoilta mutta Puola ja Liettua aivan uusia maita meille. Muutama vinkki kämppäreistä tai matkaparkeista ja "ohittamattomista" nähtävyyksistä olisi tervetulleita. Kuin myös ajoreiteistä. Navi on ja paperikartat on hankittu. Kiitokset jo etukäteen.

HAAPANEN TIMO 25.04.2011 19:43

Tuossa pari paikkaa Liettuassa, mun mielestäni omalla tavallaan mielenkiintoisia yöpymispaikkoja

https://picasaweb.google.com/timppahaapanen/ViaBalticaLiettuaPajiesmeniaiPasvalysStellplatz#

https://picasaweb.google.com/timppahaapanen/KaunasLiettuaStellplatz#

@timppa

KANTOLA TIMO 25.04.2011 19:52

Juuri tultiin takaisin Via Baltican ja Saksan kierrokselta.

Lataa naviin kaikki täältä keskustelusivuilta löytyvät leirintäalueet, stellplatzit ja vapaaparkit. Ei sitten tartte suunnitella niin paljoa. Kun alkaa ajaminen väsyttää, niin navi näyttää , missä voi yöpyä.

Meille sattui jossain Wrocklavin luona aivan upea yöpaikka, vaikka vaimo meinasi, että "Tänne ei jäädä". Paikka oli nimittäin joen varressa ja osin järven rannalla ollut entinen leirintäalue. Naapureina oli vain kalamiehiä ongella. Uskomaton rauha ja lintujen aamukonsertti. Voi kun vaan osaisi edes hieman puolaa.

Ja vanha totuushan on, ettei maalla ole niin usein rosvoja kuin kaupungeissa ja pääteiden varsilla, vaan mukavia ja ystävällisiä ihmisiä.

IPATTI VEIKKO 25.04.2011 19:53

www.koti.mbnet.fi/pes1tol on Virosta-Latviasta ja Liettuasta monenlasten yöpymispaikkojen koordinaatteja ja saat ne kerralla kartalla lataamalla excel-tiedoston esim Autoroute karttaohjelmaan. Ninn näet kerralla kaikki hakemasi maan paikat.

KANTOLA TIMO 25.04.2011 21:23

Kiitos Veikko noista koordinaateista. Oli paljon iloa ja hyötyä. Tosin jonkun lataamani maan luettelo ei pelittänytkään jonkun ihmevirheen takia...

HÄMÄLÄINEN MARKKU 26.04.2011 12:53

Minäkin lisään oman vinkkilistani tarjolle:

http://www.saunalahti.fi/hamal0

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.