( ulkomaan) matkalla tarvitttavat paperit

LEHTIMÄKI TAPIO 25.04.2011 08:44

Ruottin puolelta kopsattu vihje; skannaa kaikki tarvittavat dokumentit ja lähetä ne itelles johonkin s-postiin ( g-mail, hotmail ... ) Tarvittaessa voit avata s-postin paikallisen poliisilaitoksen koneella ja tulostaa dokumentit. Kokeilemisen arvoinen?

HAAPANEN TIMO 25.04.2011 10:25

Mulla ei ole skanneria, olen ottanut valokuvat kaikista tarvittavista dokumenteistä ja lähettänyt ne itselleni G-mailiin, sen saa helposti auki missä maailman kolkassa tahansa. Ajokorttikin on komea kun se täyttää tietsikan näytön miltei kokonaan.

@timppa

MANNINEN ANGELA 26.04.2011 21:51

Olen tallentanut tietokoneelle kaikki kopiot ajokortista, passista ja auton rekisteriotteesta ja tallentanut ne sitten tikulle.

MYLLY JORMA 28.04.2011 20:23

Noissa tikuissa, muuten niin käteviä, on se paha puoli, etteivät virastoissa anna liittää koneilleen ulkopuolisten laitteita. Kun pelkäävät niitä viruksia. Itse keksin osaratkaisun, ostamalla iPad-laitteen. Sen sitten olen lykännyt virkailijalle kouraan, että selaappa sieltä. Kätevästi on homma toiminut Kelalla, verotoimistossa, jne. Vempain toimii lisäksi isonäyttöisenä autonavigaattorina.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.