Ranskaan kesäkuussa 2011

KANGAS JANI 22.04.2011 13:34

Hei!

Suuntaamme ensimmäistä kertaa matkailuautolla Ranskaan ja hyviä vinkkejä kaipailemme.

Leirintäalue, josta hyvät yhteydet julkisilla Pariisiin ja Euro Disney:n. Mieluiten Camping cheque tai ACSI alue. Euro Disneyssä käyneet, kuinka monen päivän lippua suosittelette? Meillä lapset 7v ja 9v.

Toinen pääkohteemme on Ranskan Riviera täältä myös ideoita leirintäalueista joista hyvät yhteydet busseilla tai junalla lähistön kyliin ja kaupunkeihin.

Vaatimuksena leirintäalueelle on lapsiystävällisyys, uima-allas on oltava ehdottomasti ja mielellään leikkipuisto tms.

Mitään emme ole lyöneet lukkoon ja otamme mielellämme vastaan hyviä idoita ja ehdotuksia. Itse pääsen ensimmäistä kertaa Ranskaan ja haluaisin tietysti nähdä kaiken mahdollisen, mutta viime kesän reissusta oppineena on hyvä yrittää rajata käyntikohteita ettei matka ole vain ajamista paikasta toiseen. Reissuun meillä on käytettävissä 4 viikkoa ja ajamme Rovaniemeltä Ruotsin kautta.

Tiina Ylikangas

HJELM ARTO-VEIKKO 22.04.2011 14:27

Aikoinaan ajoimme legolandiin, se oli ensimmäinen lepopäivä,sieltä Pariisiin. Muistaakseni Disnilandin vieressä on mahdollisuus yöpyä valvonnan alla. Pariisissa viihtyivät myös lapset, kerran kävimme asterix puistossa. Siinä se ensimmäinen viikko on mennyt. Nizza oli meillä rannikon päätepysäkki josta kävimme junalla Monacossa. Kotimatkaan varasimme viikon ja se sisälsi päivän eurooppa parkissa. Näin liikuttiin silloin kun lapsilla oli äänioikeus. Tältä sivulta saatte varmaan hyviä vinkkejä leirintä ja muista kohteista. Tehkää itsellenne sopiva aikataulu niin siitä on helppo katsella mitä kaikkea ehtii neljässä viikossa. Meidä loma rytmi, runsas viikko menomatkaan ,pari perillä keleistä riippuen ja sitten kotiin.

t. jelmi

MUSTONEN MATTI 23.04.2011 12:43

Heips! Kävimme joskus aikoinaan siellä disneylandissa ja siinä oli muös leirintäalue ihan vieressä josta oli ilmainen kuljetus huvipuistoon ja 2 päivänlippu riittää kyllä tuon ikäisille, itsellä oli myös silloin tuota ikäluokkaa olevat pojat.Tässä linkki siihen käppärille http://hotels.disneylandparis.fr/hotels/davy-crockett-ranch/index.xhtml

LAHTINEN ERKKI 25.04.2011 08:23

katso keskustelu " Korpi Seppo, 1.3.2011" Paikka ei kyllä vastaa Sinun toivomuksiasi, mutta sopii kyllä tukikohdaksi Pariisin retkeilyyn ja on muutenkin tutustumisen arvoinen paikka.

LAHTINEN ERKKI 25.04.2011 08:32

Tulipas virhe tuohon äskeiseen viestiin; Pitää siis hakea keskustelua esim. nimellä "Korppi Seppo"

SEPPÄLÄ JARMO 25.04.2011 09:09

Hei! En ole varma, mutta davy-crokcett camp ei taida ottaa vaunuja ja autoja enää vastaan. Itse suosittelen Bois de Boulogne leirintä-aluetta, josta on helppo kulkea bussilla ja metrolla kaupunkiin ja Disneylandiin. Eiffeltornikin näkyy valaistuna iltaisin.

HALME MARTTI 25.04.2011 22:30

http://www.camping-jablines.com/

Me olimme pari yötä tällä Jablines leirintäalueella. Joku muukin on tästä alueesta kirjoittanut lähiaikoina. Taisi muuten olla lapsuudenkaverini Antti Posti. Alueelta oli bussikuljetus Disneylandiin. Respasta voi ostaa huvipuiston liput, joten ei tarvitse portilla jonottaa. Ainakin muutama vuosi sitten oli mahdollista yöpyä Disneylandin parkkipaikalla. Tämä mahdollisuus vain matkailuautoille. Se yöpyminen saattoi jopa sisältyä parkkialueen pysäköintimaksuun. Parkkialueella on myös huoltotilat, tai ainakin silloin oli. Huvipuiston infosivuilta varmaan löytyy tieto, onko parkkialueella edelleenkin yöpymismahdollisuus. Mielestäni se olisi matkailuautolla liikkuvalle perheelle paras vaihtoehto. Parin päivän lippu riittää varsinaiseen huvipuistoon. Mikäli haluatte käydä myös studiopuolella, pitänee varata sitä varten vielä yksi päivä.

BERG LEIF 26.04.2011 16:01

Katso tämä leirintäalue ja huvipuisto Antibesin lähellä http://www.vieilleferme.com/

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.