Esnankeidas,

LÖNNQVIST LEIF 09.04.2011 21:44

Esnankeidas elää ja voi hyvin, vaikkei vastaa vanhaan puhelinnumeroon Eestinmaalla. Kuulin Honkasilta että, puhelinnumero vaihtui paikallisen operaattorin "kömmähdyksestä". Mikäli matka keskiseen viroon on suunnitteilla huomioikaa puhelinnumeron muutos, tässä uusi no +37253470938. Lea ja Jaakko ovat kuulemma "heti lumien sulettua" Esnassa.

LÄHDESMÄKI RISTO 18.04.2011 01:55

Viime torstaina käytiin Esnassa katsomassa Jaakkoa. Sieltä oli jo lumet yllättävän vähiin sulaneet ja vaunualue oli jo kuivunut. Villisiat oli kyntäneet puolet alueesta perunanistutus kuntoon. Tällä reisulla ei ollut vaunua mukana vaan oltiin muuten autolla ajelulla. Täytyy varmaan elokuulla mennä uudelleen ja sitten syksyllä hakemaan possupaistia.

SAARELA HARRI 18.04.2011 09:34

Tiedätkö Risto toimiiko siellä Esnankeitaassa se jahti homma ? Meinaan että kun olen koittanut kysellä siltä jahtipäälliköltä tarjousta jahdista, niin en ole saanut minkäänlaista vastausta. Tarttis kohta puoliin päättää ensi syksyn jahtipaikka n. 10 hengen porukalle ja tuo paikka vaikuttaisi mielenkiintoiselta kokeilla.

HONKANEN JAAKKO 18.04.2011 20:49

Kyllä jahtihomma pelaa mainiosti Esnankeitaalla, mutta meidän mainio jahtipäällikkö ei osaa kirjoittaa Suomenkielellä mutta puhuu sujuvaa Suomea.

Soita hänelle ja varaa aika syksyksi; Jaakk Massak +372 50 57647 Risto teilasi viime syksynä oikein reilunkokoisen possun, edellisen kerran sellainen kaadettu 2003 vuonna, painoakin oli 220 kg ja "kultahampaat".

Lähes samankokoinen possu kävi minua moikkaamassa toissa viikolla kun hain illalla takkaan puita, kateltiin toisiamme silmästä silmään parinkymmenen metrin päästä.Pikkusen meinas jalat käydä veltoks.Läksin hiljaa sisälle,possu jäi kattoo hölmönä.Meinasin hakee kameran että sais kuvan että millainen tuttava kävi pihassa.Tultuani ulos ei ollu kuin suuret sorkan jäljet.

SAARELA HARRI 19.04.2011 08:41

Oukki doukki, kiitoksia. Minäpä kilautan Jaakille.

LÄHDESMÄKI RISTO 22.04.2011 06:47

Nyt kannattaa mennä ensi syksynä Jaakille jahtiin, sillä alueella on sikoja ennätysmäärä ja jos porsinta onnistuu niin niitä kyllä sitten riittää. Kaurispukit ovat alueelta menneet aika vähiin ja Jaakin kanssa oli viime viikolla puhe että alkukesän pukkijahtia ei ehkä ole ollenkaan. Naaraita nähtiin toistakymmentä, mutta pukkeja vain yksi. Itse ajattelin lähteä syyskuun alussa sika ja kaurisjahtiin. Majoitus täytyy varata Jaakolta niin ei tarvitse muutaman päivän takia vaunua kiskoa mukana.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.