Leiripaikka Tartossa

HAAPANEN TIMO 03.04.2011 12:56

Täällä palstalla on etsiskelty yöpaikkaa Tarton lähellä. Hotelli Rehe majoittaa karavaanareita pihallaan. Sähköpaikka 10 €/ vrk, suihku 2€. aamiainen ravintolassa 2€. 50 paikkaa.

http://www.rehehotell.ee/?id=158

http://www.rehehotell.ee/?id=2

Koordit: 58° 20' 2.81'' 26° 42' 31.08'' Keskustaan 4 km.

@timppa

MERIKALLIO VELI-PEKKA 03.04.2011 14:39

Hyvä tieto Timppa, suosikkeihin. Viime kesänä kyseltiin paikallisilta kämppäriä tai paikkaa yöpyä m-autolla. Kertoivat, että Tartossa ei ole mitään ja suosittelivat Otepään Pyhäjärveä. No sinne sitten ja olihan siellä upeat pyöräilymaastot, caravanpaikat sähköllä ja kylpylän käyttömahdollisuus, ei huono ratkaisu.

HAAPANEN TIMO 03.04.2011 16:28

Näin on, ite olen majoittunut Ilmatsalun motellissa, (www.ilmatsalumotell.ee)mutta se on vähän kaukana, eikä sielläkään ole kuin neljä paikkaa.

Muutamia autoja mahtuu näihin, mutta kovin pieniä ovat: www.tamperemaja.ee (ehkä kaksi) www.hot.ee/supilinn (kaksi) www.iivimaja.ee (yksi)

Rehen viisikymmentä paikkaa tarkoittaa tilaa löytyvän todennäköisesti aina.

@timppa

HAAPANEN TIMO 03.04.2011 16:30

www.ilmatsalumotell.ee

VIRTANEN JUKKA 05.04.2011 17:14

Tartosta Valgaan päin noin 20 km, vähän Elvan kaupungista ohi, on Waide Motell. Siellä on oma, aika iso leirintäalue. Ja myös varsin uusi ja ainakin pari vuotta sitten, vielä siisti huoltorakennus.

HAAPANEN TIMO 05.04.2011 19:24

No juu. Nyt vasta huomasin kirjoittaneeni aamiaisen hinnan väärin, ei se nyt sentään noin edullinen ole, vitosen pyytävät hommikusöökistä. @timppa

PAANANEN PAULI 16.04.2011 10:42

Matkamessuilla oli Eestin osastolla Tarton yliopiston opettaja, joka antoi auliisti ja perusteellisesti vinkkejä Tartoon menijöille. Hotel Rehe matkaparkki täällä jo mainittiinkin se on suurin, lisäksi kaksi pientä ovat Kotimajoitus Herne osoite Herne 59 51007 Tartto ja Kotimajoitus Iivi Oja osoite Vaikne 20 50303 Tartto. Ne ovat pihaleirintä alueita ja mahtuu vain pari autoa /vaunua.

Saimme myös listan Tarton maakunnan matkailuvaunualueista yksi olisi aika lähellä keskustaa : Manderley vierastalo Tartto-Talinna-maantie 2,5 km Tarton keskustasta. www.manderley.ee

Saimme myös tältä opettajalta tuon otsikossa mainitun Tartu in your pocket ja hän merkkasi oppaaseen omat suosikkinsa Tarton ravintoloista, kahviloista, pubeista ja iltamenopaikoista. Suosituksina hän kirjoitti : opiskelijoille, hyvää menoa, jazzia, perinteistä, eestiläistä, edullinen, kallis, pitää varata pöytä, jne.
Listasta tuli aika pitkä ::)) jos joku on kiinnostunut niin laitan " opettajan vinkit " palstalle.

Terveisin : Arja

MERIKALLIO VELI-PEKKA 16.04.2011 11:16

Arja, älä pimitä hyvää tietoa.

Vaikka tieto tunnetusti lisää tuskaa, voi siitä usein olla paljon hyötyäkin.

Tietosi olisivat tarpeen. Kiitos vaivannäöstäsi.

PAANANEN PAULI 16.04.2011 23:05

Kahviloita : Anna Edasi ja Cafe Villa Margaretha molemmat Karlovan kaupunginosassa. Tähe kadulla.

Anna Edasi Tähe 20 www.annaedasi.ee, huom ! vain käteinen kelpaa maksuksi, kiinni sunnuntaina.

Cafe Villa Margaretha Tähe 11/13 www.margaretha.ee

Moka on ihan keskustassa, osoite Kuutri 3, tästä Moka kahvilasta mainitaan myös, se että jo tunnet suomalaisia , niin kysy mitä kahvilan nimi tarkoittaa heidän kielellään.

Myös keskustassa Ulikooli Kohvik = Univercity Cafe os. Ulikool 20 www.kohvik.ut.ee Kahvila kahdessa kerroksessa, ohjelmaa iltaisin.

Samoin keskustassa Werner Ulikool 11 www.werner.ee jo v. 1895

Pubeja :

Hansa Tall Aleksandri 46 www.hansahotell.ee maalaistyyliä, takka ja savusauna !

Kotka Kelder Pepleri 14 ei pelkästään opiskelijoille, sopii myös niille jotka haluavat kunnon menoa, viikonloppuisin bändejä.

Big Ben Pub Riia 4 www.bigbenpub.ee ennemmän aidosti englantilainen kuin englannin pubit !

Pussirohukelder Gunpowder Cellar, Lossi 28 www.pyss.ee Jos nälkä yllättää tilaa vaikka keittoa leipäkulhosta ( samaa mitä Tsekeissä keittio on leivän sisällä ja syödään siitä ) tai vaarallista valkosipulileipää nimeltään kiss me more ! Hyvin suosittu paikka varsinkin silloin kun live bändejä.

Tässä näin aluksi, opettajan vinkit jatkuu ravintoloilla....

Terveisin : Arja

PS: saa nähdä päästäänkö itse Tartoon tänä kesänä, toivomus ja tarkoitus olisi !

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.