Eurooppaan ekaa kertaa. VINKKEJÄ!!!

NEVANPÄÄ AULIS 30.03.2011 17:49

Tarkoitus olisi Saksassa ajaa ns Moselin-mutkan kautta Italiaan Gardajärvelle. Trieristä Koblenziin mutkineen asuntoautolla. Onko kokemuksia???? Gardajärvellä hyviä vinkkijä leirintäalueista, vähän pidemmäksi aikaa toukokuussa. Kaikki vinkit ovat TERVETULLEITA myös matkan varrelle Trier- Mosel -Rein- Garda. KIITOS!

Tv. aulis

KUJANPÄÄ MARKKU 30.03.2011 17:58

Moselin mutkat on kliffoja. Minä menisin ja viimeksi meninkin Gardan lähistöillä oleville pienemmille, rauhallisemmille järville. Jotenkin Gardan kämppärit tuntuvat lajissaan viihteen teollisuustuotteilta Balatonin tapaan.

HAAPANEN TIMO 31.03.2011 18:06

Kun mainitset tuon Trierin, mulla olisi sinne lähelle kämppärivinkki: http://www.eurocampings.net/fi/eurooppa/saksa/rheinland-pfalz/leirint%e4alue-zum-f%e4hrturm-102023/

Moselin mutkat ovat täynnä leirialueita mutta tässä on pari plussaa. Silta yli joen aivan kohdalla, pyörätiet molemmin puolin. Moselissa ei oikein uida, kämppärin aidan takana on uimala, portti suoraa alueelta. Kauppoja lähellä.

http://tinyurl.com/4w5ytab

@timppa

KYLLÖNEN JARMO 05.04.2011 20:36

Oltiin viime kesänä Gardalla Lazisen eteläpuolella (500 m keskustaan) sijaitsevalla Camping Du Parc alueella. Siisti hyvällä uimarannalla sijaitseva paikka. Alueella on lisäksi hyvät uima-altaat ym...Lazise on kaunis muurien rajaama vanha kaupunki.

Yövyimme myös järven pohjoispäässä Rivan itäpuolella (1 km keskustaan) sijaitsevalla alueella. Vaatimaton alue loistavalla sijainnilla aivan rannalla. Alueen nimeä en valitettavasti muista.

NEVANPÄÄ AULIS 06.04.2011 15:33

Hyviä vinkkejä kaikki, kiitos! Hieno lukea kokemuksia jos jonkinlaisia=) Kuinka yleensä euroopassa ja Gardalla voi jättää leirintäalueille auton päiväksi kun lähtee esim Venetsiaan. Onko ne oikeasti vartioituja. -aino

HÄMÄLÄINEN MARKKU 06.04.2011 15:50

Gardan vesi tuntu minusta kylmemmältä kuin merivesi kroatian rannikolla, voin olla tietysti väärässkin. Tuossa muutamia vinkkejä missä poiketa matkalla: http://www.saunalahti.fi/hamal0

Tarttis taas ryhtyä päivittämään tuota listaa, päiviteltyä sitä tulee aina silloin tällöin (voi hyvänen aika kun saisi taas jotain tehtyä sille, vaikka sujuvammaksi käyttää) :=)

KUJANPÄÄ MARKKU 06.04.2011 16:02

On ja ei. Mun näkemyksen mukaan omavalvonta (vaikka sitä ei kummemmin olisikaan) matkailijoiden kesken suodattaa konnilta suuremman halun käydä kämppäreillä puuhastelemassa. Suosittaisin muutaman sanan tankerointia naapurin auto/vaunukunnan kanssa ennen kylille lähtöä noin silmälläpidon vastavuoroisuuden periaatteella. Naapuri näkee jos vieraat pyrkii ikkunan kautta sisälle ja siitähän nousee luultavasti sellainen haloo jota konnat kaihtavat.

VIITALA RISTO 07.04.2011 17:52

"Yövyimme myös järven pohjoispäässä Rivan itäpuolella (1 km keskustaan) sijaitsevalla alueella. Vaatimaton alue loistavalla sijainnilla aivan rannalla. Alueen nimeä en valitettavasti muista."

Olisko ollut Camping Maroadi, Torbolessa? Siellä me ollaan oltu melko usein ja todennäköisesti taas ensi kesänä.

VIITALA RISTO 07.04.2011 21:05

Jaa, siinä Maroadin vieressä, lähempänä Rivaa on kyllä toinenkin. Olikohan se joku Bella Vista?

HALME MARTTI 07.04.2011 21:45

http://www.campingnanzel.it/IT/639/camping.htm

Olimme syyskuussa 2001 pari yötä tällä pienellä leirintäalueella. Sitä pitää yksityinen perhe. Täällä minulta kysyttiin ensimmäisen kerran Suomen eurokolikoita. Olin ottanut niitä kymmenkunta minigrip-pussillista lukuunottamatta 1 ja 2 sentin kolikoita. Myin muutamalle saksalaiselle kolikkopussit ja lähetin sitten Suomesta puuttuvat pikkukolikot. Sakut olivat hieman epäluuloisia, kun pyysin 5 eur kolikoista ja postimaksusta. Lähetin ne tarkoituksellisesti vasta joulun alla ja sain kauniit joulukortit kiitokseksi. Leirintäalueen omistaja kyseli, olinko juonut koskaan grappaa, kun annoin hänen kahdelle lapselleen Suomen kolikot ilmaiseksi. Kuultuaan kielteisen vastauksen hän tarjosi sitä muutaman lasillisen. Avasi kaupankin ja myi postikortteja merkkeineen, vaikka kauppa oli mennyt ajat sitten kiinni. Oli pakko poistua baarista hyvän sään aikaan, kun korttiostoksilla meinasi väkisinkin tulla juovuksiin. Mukava pieni paikka ja hyvä ravintola. Sähköt oli sen verran heikot, ettei kahvinkeitintä voinut käyttää. Me olimme ylätasanteella, josta mahtavat näköalat järvelle ja vastapäisille vuorille. Aiemmin olimme vajaan viikon Lazisen vieressä isolla leirintäalueella, josta oli juuri ollut laaja artikkeli Caravanlehdessä. Nimeä en nyt muista, mutta rantaa pitkin lyhyt kävelymatka Lazisen vanhaan kaupunkiin.

PÖLLÄNEN JUHA 08.04.2011 19:56

Moro!

Tuossa on yksi alue Lazisen vieressä:http://www.pianidiclodia.it/ Pari kertaa käyty ja tutut käyneet useita kertoja.Vartioitu fiksu paikka uimaaltaineen ym...Aika iso paikka mutta luulisin toukokuussa olevan aika rauhallista.No valinnan varaa Gardan alueelta löytyy!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.