Pietarin kautta Viroon asuntovaunun kanssa

JOKINEN PERTTI 28.03.2011 20:51

Auto-asuntovaunu yhdistelmän kuljettaminen lautalla Helsingistä Tallinnaan on arvokasta puuhaa. Löytyykö kokemusta vaihtoehtoreitistä Pietarin kautta?

ANTTILA MARKKU 28.03.2011 22:03

Saattaapi sittenkin tulla edullisemmaksi mennä lautalla yli.,miliisi rahastaa jo matkalla ja viisumit sekä vakuutukset sekä muu paperisota leimojen hakuineen.Muuten jos olet varautunut vähän seikkailuun,mikäs siinä.Voihan siellä yrittää hyödyntää noita entisiä voi olla nykyisiäkin rekkaparkkeja jotka oli ihan reitin varrella eli Olkinon hotelliparkki ja läskisuoralla oleva rekkaparkki moskovan tien vieressä.Narvaan menevä tie risteää moskovan tieltä.Ehkä joku tietää onko pietarin alueella varsinaisia leirintään sopivia paikkoja.Se pietari saattaa äkkiseltään olla semmonen läpiajettava että katseltavaa riittäis useammaksi päiväksi jos pääsee nevan yli kolaroimatta.Sitä en tiedä mistä se ohitustie kulkee pietarissa mutta varmaan se edelleen poikkeaa Viipuri-Pietari tieltä ennen sitä entistä valtakunnan rajaa.

MERIKALLIO VELI-PEKKA 29.03.2011 11:56

Sanoisinpa, mission impossible.

Seurasin pari vuotta sitten Narvassa oleskellessamme paikallisten rajasillan ylitystä, puoli päivää samat autot jonossa, pitkiä työpäiviä, ei tulisi pieneen mieleenkään käyttää tuota reittiä. Veikkaisin, että rahallisesti kalliimpi kuin lautta Tallinnaan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.