Prepaid laajakaista Espanjassa

TOIVONEN MARTTI 26.03.2011 09:47

Carrefour myy ladattavaa simmiä jolla saa ilmeisesti 512 nopeudella 100 megaa per päivä ja enempikin mutta sitten nopeus putoaa. Myyjästä riippuen tieto hinnasta ja päivistä hiukan vaihtelee. Firma mainostaa että euron päivä, tosiasiassa kai siihen tulee alvi päälle joten se on 1,18 per päivä. Alkumaksu on 10 euroa ja toisen myyjän mukaan siihen sisältyy neljän päivän käyttö ja toisen mukaan ei käyttöä olleskaan. Parin viikon satsin kustannus on siis noin 20 ja jatkolataukset sitten tuon rohkea euro per päivä.

Käyttää kai Orangen verkkoa ja tuntuu pelittävän hyvin ainakin täällä Mallorcalla.

Myyjä oli tiukkana ja vaati selkeät henkkarit, passi oli ainut kun kelpasi, mutta tuon pysyvän osoitteen kanssa oli sitten huolettomampaa. Pistä siihen että asut Suomessa!

Myös muut operaattorit on havainneet tämän lomalaisten laajakaistatarpeen ja tarjoavat suunnilleen samantapaisia prepaid -liittymiä. Eli ei tarvi olla ilman nettiä Epsanjassa eikä maksaa helkkarinmoisia roaming-maksuja nettiliikenteestä. mot

TOIVONEN MARTTI 26.03.2011 09:57

Niin ja piti vielä sanomani että kolmellakympillä saa sekä simmin että usbitikun jos ei ole sellaista ennestään. Olen kuitenkin ymmärtänyt että esim. DNA:n myymä tikku on lukitsematon ja niin ovat kai aika monet muutkin niin että sinne voi vaan heittää toisen simmin ja taas homma toimii. sma

HALINEN HARRI 26.03.2011 11:02

Suomalaisilla operaattoreilla heikot neuvottelijat! He eivät pysty tarjoamaan lähimainkaan yhteyksiä noilla hinnoilla. Roaming-sopimusten uudelleen arviointi olisi paikallaan. Kohta ulkolaiset operaattorit tulevat suomalaisiin verkkoihin tarjoamaan myös puhelujaan jos näin jatkuu. Sisäsyntyistä ja kehittymistä vastaan olevaa omien tuottojen Suomen lain suojelemia monopoleja. Kilpailu korjaa tulevaisuudessa (vrt. Nokia) kun vapaa rajoittamaton kilpailu saadaan aikaiseksi.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.