Halvin tapa käyttää nettiä?

JUNTURA ESA 22.03.2011 17:48

Hei,

mikä on halvin tapa käyttää nettiä /omaa läppäriä Keski-Euroopassa? Menemme Ruotsin,Tanskan ja Saksan läpi Ranskaan ja Sveitsiin.

Terv. Esa J

KATEISTO EERO 22.03.2011 18:20

Useimmilla leirintäalueilla on nykyään langaton verkko. Verkon käytöstä peritään pieni maksu. Viime kesän kokemusteni perusteella useassa paikassa ei maksanut mitään. Leirintäalueen respasta saa käyttäjätunnuksen, jolla pääsee verkkoon. Myös matkaparkeissa alkaa olla wi-fi, ainakin paremmin varustetuissa. Kahviloissa ei yhteys maksa yleensä mitään. Aivan avoimia verkkoja käytettäessä täytyy olla varovaisempi, ettei käy kuten kaverilleni, joka soitti minulle Skypessä ollessani julkisessa verkossa. Hänen koneeseen tuli yläkulmaan ilmoitus, että "koneesi on kaapattu".Se saatiin puhtaaksi F-securen toimesta, joka ilmoitti, että koneesi on taas turvallinen. Koneessa oleva virusohjelma kannattaa pitää ajan tasalla. Myös joku puhdistusohjelma kuten Advances system care pro tai vastaava kannattaa imuroida koneeseen. Sen ilmaisohjelmakin käy paremman puutteessa.

ANDSTEN ESA 26.03.2011 13:22

Muistakaa kysyä nettiyhteyden hintaa etukäteen! Meiltä meinattiin periä viikon käytöstä 220 eur, kun yöpymiset maksoivat vain 195 eur. Onneksi emme saaneet yhteyttä leirintäalueen langattomaan verkkoon, joten ei tarvinnut alkaa vääntää kättä hinnasta. Toisessa paikassa hinta oli kohtuullinen n. 3 eur/pv.

t. Esa

HALINEN HARRI 26.03.2011 14:39

Tietääkö joku mikä on se investointisumma joka täytyy sijoittaa esim. noin kahden hehtaarin alueen kantavaksi ja jonne pitäisi kirjautua? Sitten olisi helpompi arvioida mikä on yhteyden oikea hinta esim./päivä. Ei varmaankaan monta sataa kun perusyhteys on olemassa. Tietenkin lienee alueita joihin ei saada riittävää perusnopeutta jotta useampi voi surffailla samanaikaisesti?

LILJEROOS JOUKO 27.03.2011 14:27

Tämä kannattaa asentaa koneeseen. Helpottaa Wi.fi ' en etsintää ja valontaa

http://www.xirrus.com/library/wifitools.php#gadget

LILJEROOS JOUKO 27.03.2011 14:29

Ärsyttävää, kun ei voi editoida kirotusvireitä!

Tämä kannattaa asentaa koneeseen. Helpottaa Wi-fi ' en etsintää ja valintaa

http://www.xirrus.com/library/wifitools.php#gadget

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.