Kämppäri ei ollutkaan auki vaikka luettelossa ilmoitettiin olevan.

ELFVENGREN LIISA 21.03.2011 18:30

Meille kävi ikävästi, katsoimme shekki-alueen luettelosta Saksassa johon menisimme yöksi kierreltyämme ensin Hollanissa shoppailemassa karavaanarin paratiisissa. Illalla aika myöhään saavuimme alueelle ja voi itku ei tämä olekkaan auki, seuraava avoimeksi ilmoitettu paikka olisi satojen kilometrien päässä. Koska kämppärin edessä oli suhteellisen iso parkkipaikka ajattelimme jäädä siihen yöksi, ei ehditty olla kauan kun jostain tuli mies koputtelemaan ja hätistämään meidät pois. Ei auttanut kuin jatkaa matkaa, väsymyksen iskiessä jäimme rastiparkkiin muutamaksi tunniksi. Kannattaisi varmaan soitta ja tarkistaa auki-oloajat, mutta miten minä lähes kielitaidoton.

RAIMESALO RAIMO 22.03.2011 13:57

Kun pari vuotta takaperin matkasin keväällä etelään, etsin jo kotona netin kautta valmiit yöpaikat sopivien ajomatkojen välein. Valitsin vain niitä paikkoja, jotka ilmoitettiin olevan avoinna vuoden ympäri. Kämppäreiden kesäajan aukiolot vaihtelevat jopa maan sisällä ja joskus saattaa olla heittoa myös myöhässä olevan kevään vuoksi! Näin halusin varmistaa, että paikkaan myös pääsee.

LAINE RAIMO 22.03.2011 16:25

Millä tavalla se mies hätisteli teidät pois parkkipaikalta? Me olemme vuosittain kymmeniä öitä parkkipaikoilla eikä koskaan ole kukaan tullut hätistelemään pois! Pitäisihän siihen hätistelyyn jokin syy olla??

SILMUNEN HANNU 22.03.2011 16:44

Euroopassa on onneksi tuhansittain matkaparkkeja, mihin voi mennä yöpymään mihin vurokauden aikaan tahansa, ja kyllä niillä huoltiksillakin ihan kunnon yön voi nukkua.

Esim. ADACin Stellplatz-Führer on mainio kirja matkaprkeista karttoineen!

Ei ole meitäkään koskaan kukaan mistään hätistellyt pois...

t.Kaarina

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.