Kaasupullon osto italiassa

KYKYRI TAPANI 01.03.2011 01:38

Miten italiassa toimii kaasupullon hankkiminen? Eli mistä niitä saa ostettua ja tarviiko eteläeuroopan tapaan ensin solmia jonkin sortin kaasusopimus, vai myydäänkö huoltoasemilla yms. pulloja suomen tapaan?

SILMUNEN HANNU 02.03.2011 22:20

Ei mitään sopimuksia tarvita mutta joskus tuntuu olevan hiukan vaikea löytää niitä myyntipisteitä. Viimeksi kun yritin vaihtaa edellisellä reissulla ostamaani pulloa uuteen niin neuvoa kysymällä löytyi kylästä autokorjaamo jolla oli myös kaasua myynnissä mutta erivärisiä pulloja kun se meidän. Ei huolinut vaihdossa eli piti ostaa taas uusi pullo. Hinta ei mielestäni ole ollut kova, olisko ollut 50 luokkaa sisältöineen.

Rautakaupat, kyläkaupat, erityiset kaasukaupat niitä myy. Ei taida huoltiksilta paljon löytyä. Kaasun käyttö on niin yleistä siellä että lähinnä kai harrastavat kotiin kuljetusta.

Kerran kysyttiin yhdestä Caravan-liikkeestä mutta niillä ei ollut aavistustakaan mistä niitä voisi löytyä!!!

Hannu

KYKYRI TAPANI 02.03.2011 22:29

Kiitokset tästä tiedosta! Unohtui alkuperäiseen viestiin vielä laittaa kysymys liittimestä, eli löytyykö mahdollisesti suoraan sivuventtiilisillisiä pulloja, vai tarvitaanko jonkinlainen adapteri painoventtiiliin kuten Espanjassa? Mikäli näin, lienee taas pullo-/maakohtainen? Espanjassa meillä on käytössä ollut Repsolin versio, joka on toiminut hyvin täällä.

SILMUNEN HANNU 02.03.2011 22:35

Hiukan tarkennan vielä: -Me ei olla koskaan nähty huoltiksilla Italiassa kaasupulloja. -Näyttäisi siltä että Italiassa on eri kaasun toimittajia alueittain eivätkä vaihda toistensa pulloja vaikka niissä on samat venttiilit.

Hannu

SILMUNEN HANNU 02.03.2011 23:02

Olitkin jo ehtinyt ennen tarkennustani kirjoitella. Niissä pulloissa on sivuventtiilit ja Suomessa myydään sellaista adapterisettiä mistä löytyy palikka väliin.

Hannu

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.