Saarenmaa

MUHONEN LAURI 12.02.2011 17:12

Voisiko joku kertoa kokemuksia Mändjala-kämppäristä.Merenrantapaikka olis vaihteeksi mukava ,Piibelehe on hyvä, mutta ei rantaa lähellä.

RÄSÄNEN TARJA 12.02.2011 20:59

meidän kokemus oli siitä paikasta ihan kurja.. aivan kuin joku leiri.. joka asia maksoi erikseen jopa puomin aukaisu poislähtiessä,,isot vc tilat..siis kuin leirissä.. semmoinen neuvostovallan aikainen entinen suurleirimesta..no joo oli siinä hieno ranta.. mutta silloin tuuli kovasti joten ei siitä rannasta ollut iloa.. ja paikka oli tyhjä??.. kesäkuussa.. ajele vaan joku kymmenen ?? kilometriä eteenpäin niin törmäät pienen veden (Lampi?) vieressä paikkaan jossa voit ainakin yöpyä matkailuautolla.. ystävällinen meininki..toisin kuin edellisessä..

MUHONEN LAURI 13.02.2011 01:48

Kiitoksia Tarja kommentista, se toinen paikka on varmaankin Tehumardi.

LINDBLOM ALF 13.02.2011 11:47

Olimme alueella viitisen vuotta sitten, silloin sää oli lämmin ja aurinkoinen. Merenranta matala, puolen kilometrin päässä mäyrökoirat kulkivat vielä pohjalla. Mataluuden takia vesi lämmin. Paikoin löytyi syvempiä kohtia lähempänä rantaa, tyypillinen "dyynihiekkaranta". Rantaa riittää molempiin suuntiin kilometritolkulla. Suihkuissa rikkipitoista vettä, jonka takia se tuoksui ja lattiat ruskeat. Mutta rikkipitoinen vesihän on terveellistä :). Ravintolassa kohtalainen ruoka, mutta onhan Kuresaari lähellä. Ranta-alue hiekkainen, pitää varoa ettei kalustolla sinne uppoa. Alue sinänsä vaatimaton, mutta jos rantaelämästä haluaa nauttia, paikka on loistava. Silloin rauhallinen ja siisti, ei ollut tungosta.

MERIKALLIO VELI-PEKKA 13.02.2011 14:14

No enpä Lauri suosittele, jollei tarkoituksena ole palata viime vuosisadan puolivälin tunnelmiin, vanha pioneerileirikeskus, jonka fasiliteetit ei oikke ole tätä päivää.

Viimeksi viime kesäkuussa uteliaisuuttani pyörähdin, alueella ei ketään muita kuin henkilökunta, ei sen puoleen ei Tahumardissakaan.

Tietysti, jos haluaa olla tuulen tuivertamalla rannalla omassa rauhassaan ja katsella, miten alkeellisissa oloissa voi harrastaa leirintämatkailua, niin sitten.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.