Azerbaidzhan

VIITALA RISTO 08.02.2011 18:03

Onkos kellään arvon lajitovereista kokemuksia tai tietoa Azerbaidzhanin liikenneoloista? Pitäis käydä siellä työmatkalla parin viikon päästä. Bakun lentokentältä vuokra-autolla parin sadan kilsan siivu Gubaan, ja sitten aikanaan takas.

HAAPANEN TIMO 08.02.2011 19:09

Kansainvälinen ajokortti tarvitaan. http://www.autoliitto.fi/matkalla_ja_liikenteessa/matkailuasiapaperit/missa_kansainvalista_ajokorttia/

@timppa

VIITALA RISTO 09.02.2011 18:32

Joo, se kolmen vuoden kortti on jo haussa. Mutta kiitos vinkistä!

HJELM ARTO-VEIKKO 10.02.2011 19:17

Kerroppa kokemuksistasi reissun jälkeen.

telmii

VIITALA RISTO 11.02.2011 20:18

Joo, 21.2. olis tarkotus lentää Bakuun. Jos vain saadaan viisumit siihen mennessä. Niiden kanssa on oma hommansa, kun lähin suurlähetystö on Tukholmassa.

VIITALA RISTO 13.03.2011 21:29

Nonniin

Loppuviimeksi tuosta ei nyt niin paljon kerrottavaa jäänyt, näin karavaanarin/automatkailijan vinkkelistä katsottuna.

Se mun auton vuokraaminen meni reisille, koskapa Bakun lentokentällä ei ole nykyään toimivaa autovuokraamoa. Kaupungin keskustasta olisi kyllä saanut kärryn alle, mutta liikkeet oli jo kiinni siihen aikaan, kun mun kone vasta laskeutui.

Oli siis tyytyminen päämiehen järjestämään autoon ja kuljettajaan..., ihan hyvä ratkaisu sekin.

Sikäläinen liikenne on ulkoministeriön tiedotteen mukaan "kaoottista", enkä nyt parempaakaan adjektiivia siihen keksi.

Kyllä mä olisin varmaan siellä seassa pärjännyt, mutta suunnistamiseen olis kyllä tarvittu tosi hyvät kartat. Tienviitat ja muut opasteet kun oli aivan tuntematon käsite. Missään en ole muuten nähnyt niin paljon jalankulkijoita keskellä tietä, kuin moottoritiellä M29 Bakusta Qubaan.Siinä matkalla oli muutama teurastamon tapainenkin, ainakin otusten ruhoja roikkui puun oksalla aivan siinä tien laidalla. Ja kauppa kävi...

Se moottoritie oli kyllä aivan hyvässä kunnossa, mutta tiet ja kadut muuten melko kuoppaisia. Rautatien tasoristykset siinä moottoritiellä on myös ilman valo-opasteita ja puomeja, huh.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.