Lemmikki laivassa

SINKKONEN JARNO-SAKARI 26.01.2011 23:54

Perkule kun pomppas kun katselin ensikesän lauttamaksuja Turun ja Tukholman välillä ja menin siljan sivuille. Henkilö ja automaksut normaalia mutta kun oli aika katsoa hinta koiralle niin oli 13€ ihan jees. Merkkasin 2henkilöä,piirongin ja kun merkkasin koiran tulikin ilmoitus että pitää olla erikoishytti joka maksaa 167€ kun b-hytti on 67€ eli eikö tällä laskuopilla lemmikki maksa 113€? Kumma kun finnlink ja viking pystyy ottamaan ihan tavallisiin hytteihin.Sen opin että pysyn vanhoissa tavoissa.

HAARAKANGAS ALLAN 27.01.2011 07:36

Niinpä niin. Kiltit lemmikit on otettu ryöstöpisneksen välineiksi. Helsinki-Lyypekki välillä yhdensuuntaisen matkan teki meidän Topi-katti 80 euron hintaan... Eikä hintaan sisältynyt edes baarin tai uima-altaan käyttöä. Saunaa Topi on kyllä kotona tottunut käyttämään. Mutta ei, ei laiva edes saunaa kiltille matkustajalle tarjoa!

Allu vaari

AHOLA JARI 27.01.2011 23:49

Onneksi on vaihtoehtoja;

Me tultiin toissa kesänä Ruotsista Suomeen, mutta käy se päinvastoinkin, reittiä Kappelskär-M:hamina, Ahvenanmaan Långnäs-Föglö-Kökar(yöpyminen)-Korppoo.

Ruotsi-Åland väli VikingLine (2h). MannerSuomeen kahdella eri Älandstrafikenin laivalla. Jos en väärin muista, hinnat oli 60€+n.100€=160€ kun matkassa m-auto (<7m), 2 aik, 2 lasta ja 2 koiraa...

Koirista ei mennyt mitään, hyttejä ei 2h välille tartte ja koirat saa olla autossa. Ålandstrafikenin aluksissa kaikki saa olla autossa/vaunussa - mukavinta.. Å:n halvan hinnan edellytys on yöpyminen välillä. Reittejä on 2 eli tämä eteläinen tai pohjoinen (Kustavi-Brandö-Kumlinge-Hummelvik/Äland).

Myös Ahvenanmaan ja Ruotsin välillä voi käyttää Eckerö Linjen aluksia (Eckerö-Grisslehamn) - yhtä halpa kuin viikkari (tietyt lähdöt). Tokihan Ahvenanmaalla voi yöpyä enemmänkin, jos ei lomapäivistä pulaa - nähtävää on.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 28.01.2011 10:24

Toivottavasti eläimiä ei sijoiteta mihin hyttiin tahansa. Nimittäin jos hytissä on ollut kissa edellisen matkustajan kanssa menee meikäläisen hyttimaksu hukkaan. Olen nimittäin sen verran allerginen kissalle, etten voi sitä hyttiä käyttää.

HAAPANEN TIMO 28.01.2011 16:45

Ainakin Finnlinesillä on ns. eläinhytit erikseen. Kerran sellaiseen jouduin ( yksin reissussa)kun ei vapaana ollut kuin miespaikkoja hyteissä tai eläinhyttejä, varatessani ilmoitin että mieluummin eläinten kanssa, mutta ei siellä elikoita ollut-))

@timppa

HAARAKANGAS ALLAN 28.01.2011 18:36

Hei Timppa!

Ei sitten tullut vilkaistua punkan alle? M/S Finnmaidin eläinhytissä oli punkkien alla helvetisti eläimiä... Koiria tosi paljon. Eivät tosin haukkuneet. Onneksi... Ne oli sitä rotua, mitä varusmies aikana jahdattiin tuvassa. Monen miehen voimin ja aseiden kanssa....

Allu vaari.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.