Karavaanarin matkapaikka

PELTONEN HEIMO 20.11.2010 18:33

Tilasin kahdelle autokunnalle laivamatkan Rostokkiin ja takaisin perjantaina 19.11.2010 noin klo 10.00.Maksoin tilaamani matkan koneeltani noin klo 11.30.Minun olisi pitänyt toimittaa kuitti Nordic Ferry Centteriin ennen klo 16.00.Sitä en osannut tehdä,he eivät sitä saaneet.Klo 16.41 oli tullut sähköpostiini ilmoitus että varaukseni on peruttu koska en ollut toimittanut heille kuittia.Tilauksestani oli kulunut 6.5 tuntia ja se oli peruttu,maksukuitin puutteen vuoksi.Minua ihmetyttää tämä hillitön kiire saada tieto maksun suorituksesta matkasta joka alkaisi 3.12.2010,siis kahden viikon päästä.Olisinkohan saanut jättää tilausta lainkaan jos olisin pyytänyt laskua postissa kotiin jolloin sen maksaminen olisi ollut mahdollista aikaisintaan ensiviikon alussa.Nopeushan on valttia mutta tämmöinen kiire on minusta liikaa ja älytöntä,en ymmärrä tätä,en hyväky tätä,entä te caravaanaritoverit?

WILHELMSSON LEIF 20.11.2010 19:14

Varmaan tyhmä kysymys, miksi siihen pitää Nordic Ferry Centerin sotkea. En ole koskaan käyttänyt niitä ja Saksaan olen päässyt.

HELIN JUHA 20.11.2010 21:22

Pakkohan tuo on hyväksyä jos haluaa matkoja ostaa. Ainakin tähän asti varattu matka on pitänyt maksaa 45vrk ennen lähtöä ja jos lähtöön on ollut vähemmän aikaa niin matkaa ei ole voinut enää varata vaan se on pitänyt maksaa heti. Kauppiasta tuskin kannattaa syyttää siitä, että et ole toimittanut tietoa maksusuorituksestasi sovitussa aikataulussa ja paikat ovat palanneet normaalisti myyntiin.

HÄNNINEN JUKKA 20.11.2010 21:23

Tämä on ensimmäinen kerta kun moisesta kuulen. Toistakymmentä kertaa on siellä asioitu ja aina erittäin kitkattomasti sujunut kaikki manööverit paluumatkansiirtoineen, puhelimitse visakortin numeron antamisineen ja siten matkan maksamisineen ulkomailta käsin. Liekö joku harjoittelija opetellut tehokkuutta aloittajan kanssa, kyseenalaisella menestyksellä?

HÄMÄLÄINEN MARKKU 20.11.2010 23:03

Olitko ilmoituksen jälkeen yhteydessä firmaan? Mitä he sanoivat?

AHJOS TIMO 21.11.2010 11:16

Yritä uudelleen vaikkapa näin: Imuroi ja asenna tietokoneeseen jokin "pdf-tulostin" -ohjelma. Tuolla hakusanalla googlaamalla niitä löytyy, jopa maksuttomia. Sitten tulostat verkkopankista maksukuitin siten, että valitset tulostimeksi tuon ohjelman. Silloin tuloste ei tule paperille, vaan menee valitsemaasi kansioon tietokoneen kiintolevylle. Sieltä se on helppo liittää sähköpostiviestin liitteeksi.

HALTTUNEN TEUVO 21.11.2010 19:30

Nordean verkkopankin kautta maksettaessa varustamolle menee tieto maksusta ilman omia toimenpiteitä. Toimi hyvin, mutta aikamäärän maksamiselle antoivat: Heti parin tunnin sisällä siitä, kun soittivat meille.

AHOLA JAAKKO 24.11.2010 20:13

Mikähän ongelma, itse olen aina saanut lipun, huomiseksi tai ylihuomiseksi. Maksu tottakai luottokortilla, muuten se ei ehdi perille ennen lähtöä! Että minkä takia niitä lippuja pitää tilata kuukausitölkulla etukäteen?

NYYSSÖNEN KAJ 25.11.2010 09:49

"Mikähän ongelma, itse olen aina saanut lipun, huomiseksi tai ylihuomiseksi. Maksu tottakai luottokortilla, muuten se ei ehdi perille ennen lähtöä! Että minkä takia niitä lippuja pitää tilata kuukausitölkulla etukäteen?"

Asia on niin että kun antaa luottokortin numeron puhelimitse varausta tehdessä niin laivayhtiö saa samantien vahvistuksen veloituksesta louttokorttiyhtiöltä, jolloin myös paikan varaus on vahvistettu samalla. Tällöin saat saman puhelun aikana myös varausnumerosi jonka kertomalla lippupisteessä pääsetkin jo ajamaan sataman puolelle.

Tänä vuonna tilasin lipun kuusi tuntia ennen laivan lähtöä,,, ei kun menoksi. Nyt ollaan Olhãon kämppärillä ja täällä on kahdeksan Suomalaisautokuntaa ja lisäksi kolme Ulkosuomalaisautokuntaa. Vanhat tutut ympäri Eurooppaa alkaa kokoontua tänne.

Algarvestakaj http://picasaweb.google.com/KajNyy1/Portugal1010Syksy#

HAAPANEN TIMO 25.11.2010 18:11

Juu, kyllä luottokortilla maksu sujuu hyvin, mutta jos on suurella vaivalla saanut sovitettua yhteistä kesäloma-aikaa edes pari viikkoa, ei sitä halua riskeerata lähtöpäivää jättämällä varauksen viimetippaan.

Esim. viime kesänä matkapäivän vaihto ei autopaikan puuttumisen vuoksi onnistunut enää viikkoa ennen aiottua. Tarkoittaa ettei matkan varaus olisi enää onnistunut.

Viime lauantaina menin Viroon, varasin kahta viikkoa aiemmin, mutta aamiaisbufee oli jo silloin loppuunmyyty, olisi pitänyt varata aiemmin.

Siinä vain pari esimerkkiä, lisääkin olisi.

@timppa

PELTONEN HEIMO 26.11.2010 18:14

Otin heti maanantaiaamuna yhteyden Nordic Ferry Centteriin ja kerroin jo maksaneeni tilaamani matkan,nyt sieltä luvattiin lähettää uusi tilausvahvistus ja näin myös tapahtui.Tässä tuli mutka tilaustapahtumaan mutta lopulta sain sen mitä halusin,lauttaliput Saksaan,siellä meitä odottaa muunmuassa Joulutorit.

HAAPANEN TIMO 27.11.2010 17:32

Jos tarkoitat Hampurin toreja, siellä on kivaa (miksei muuallakin) viime vuonna siellä kuljeskelin. Tuossa linkissä niitä on, joskin ei vielä tämän vuoden aukioloaikoja: http://www.pro-wohnen.de/Weihnachtsmarkt-Hamburg-Weihnachtsmaerkte-Hamburg/

@timppa

HAAPANEN TIMO 28.11.2010 09:53

Muutama tori lisää: http://www.weihnachtsmarkt-deutschland.de/

PELTONEN HEIMO 29.11.2010 19:19

Kiitokset Timoille rakentavista kannanotoista asiassani.Timo A:n avulla vältän nyt kokemani tilanteen jatkossa.Timo H sinulta sain arvokasta tietoa vuosisitten kyselemistäni yöpymispaikoista Hampurissa,nyt annoit paljon vinkkejä Hampurin joulutoreista,keskustan torit tunnen mutta ympäristön en.Torstaina lähden Hampuriin ja nyt oikuttelevan sään salliessa poljemme pyörillä näille toreille ja nautimme Sakujen joulunalusriehoista.Hyvää Joulunodotusaikaa teille kaikille!Heippa

HAAPANEN TIMO 29.11.2010 19:45

Kiitokset kiitoksista! Tuonne sitten vai? http://picasaweb.google.com/timppahaapanen/HampuriStellplatzitWohnmobilhafenJaFischmarkt#

@timppa

HAAPANEN TIMO 30.11.2010 19:23

Hampurissa on toiminut kalatori (Fischmarkt) samalla paikalla vuodesta 1703 alkaen. Tori on avoinna ainoastaan sunnuntaiaamuisin, kesällä 05.00- ja talvella 07.00 avautuen, ja vain klo 9.30 asti. Aikaisesta ja harvasta aukiolosta johtuen varmaan karavaanareilta aika käymätön paikka.

Torin aikana pysäköinti on sallittu paikalle johtavan kadun varrella (St.Pauli Fischmarkt). Aika tohina siellä on, mielenkiintoinen paikka. http://www.hamburg-magazin.de/stadtinformation/sehenswertes/hamburg-highlights/artikel/detail/hamburger-wochenmaerkte-hamburger-fischmarkt.html

Pari karttaa, toinen Lübeckistä, toinen Hampurista.

http://tinyurl.com/39f6dbq

http://tinyurl.com/33rnc87

@timppa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.