Kaasua Tallinasta

LUKKARINEN RAIMO 17.10.2010 16:45

Hyvät lajitoverit, vieläkö kaasupullon täyttö onnistuu Tallinassa Kadaka Tee 60. Mulla olis suomalainen AGA alumiinipullo ja saksalainen teräspullo. Onko joku käynyt viimeaikoina. Tiedosta kiitollinen

HONKANEN JAAKKO 17.10.2010 20:38

Suuremmilta bensiiniasemilta saa myös kaasupullon vaihdettua ja Paidessa Hankkijan myymälästä.Viime kesän hinta oli. 249 kroonia alumiinipullon vaihto,tänä kesänä en ole käyny ostamassa kaasua.

HAAPANEN TIMO 18.10.2010 17:19

Katsoppa tuota: http://tinyurl.com/2v88bys

Eteläänpäin kun olet Tallinnasta menossa, illaksi olisit tuolla: http://camperplace-ltu.page.tl/Suomeksi-in-Finnish.htm

@timppa

HAIMILAHTI SIMO 18.10.2010 18:22

Kaasusta en tiedä mitään. Timon mainostamasta paikasta tiedän vähän, kuvat ovat erittäin hyvät, luonnossa vähän erinäköinen. Kävimme 14.10. pihassa, soittelimme ovikelloa, ei ovi auennut, rappusilla puiden lehtiä sen näköisesti ettei oltu lakaistu vähään aikaan. Jatkettiin matkaa.

Simo

LUKKARINEN RAIMO 18.10.2010 19:56

Moro vaan, olen laittanut ARouteen kyseisen paikan toisen yön yöpymispaikaksi. Ensimmäisen olen Pärnussa. Mutta onko kukaan täyttänyt kaasupulloja Tallinan seudulla viime aikoina tai Pärnussa

HAAPANEN TIMO 18.10.2010 19:57

Lähetin Daivalle viestin, asia selvinnee tuota pikaa. Homma on siinä mielessä hankala kun siitä kotoa käsin kaksin hommaa vetävät, täytyyhän joskus jossain käydä. Karavaanarin pitäisi kuitenkin olla varma -varsinkin kesäkauden- ulkopuolella, voiko paikkaan mennä.

Teidän tapauksessanne olisi ehkä kannattanut kuitenkin jäädä sinne. En tiedä olisiko sähköä ollut saatavilla siinä kentällä, sitäkin voi näin syksyllä tarvita. Olisivat jättäneet lapun ovelle.

@timppa

HAAPANEN TIMO 18.10.2010 19:59

Avaahan nyt Raimo, tuo mun ensimmäinen linkkini.

LUKKARINEN RAIMO 18.10.2010 22:36

THX,nyt sain auki koska mulla kun tää p...een Soneran mokkula ei toimi kun aamu 6-9 ja illalla 22.00 jälkeen. On rajoittamaton nopeus ja antennisignaali tapissa ja nopeus nyt 1-3 Megaa mutta päivällä vain muutamia kymmeniä kbittejä. On kuulemma verkko niin kuormittunut, koska gsm-puhelut menee aina netin edelle. Eikä Soneran sivuilta löydy oikein osoitetta mihin vois reklamoida. Täytyy yrittää sinnitellä pari viikkoa tän kanssa.

HAAPANEN TIMO 21.10.2010 16:46

Liettuan pikkukämppärin Daiva ja Kees taitavat olla matkoilla. en ole saanut vastausta sähköpostiin, eikä Daivan puhelin ole päällä. Laitan tänne heti tietoa kun tilanne muuttuu.

Harmittaa kun en kesällä huomannut ottaa tätä asiaa esille kun siellä juteltiin. Kävijämäärät on lisääntyneet, täytyy olla varma tieto paikan aukiolosta jos sinne pimeää vasten kylmällä menee. Homma pitää hoitaa siten että sieltä tulee viestiä jos aikovat olla pidempään pois. Palataan asiaan. @timppa

LUKKARINEN RAIMO 21.10.2010 18:34

Moro, näillä näkymin olen Liettuan kämppärillä 3-4.11

PITKÄNEN PAULI 22.10.2010 12:27

Kiitos Timo vinkistä jo vuosi sitten. Viime talvena testasin molemmat. Ton valkoisen katoksen alla vaihdettiin kausupullot ja muistaakseni halpaan hintaan. Tosin jouduin e myymään Suomessa huutonetissä, josta löytyi virolainen ostaja.

Campperi oli upea kokemus. Tyttären synttärit osuivat sille kohtaa ja lahjoja sateli. Palvelu oli aivan huippua. Sähkö riitti, koska olimme aluksi ainoa yöpyjä. Aamiaiseksi tuli hyvät eväät ja maksoiko kaikki peräti 10 euroa.

Olimme matkalla eteläänpäin, mutta Liettuassa oli aivan jäiset tiet, niin käännyttiin sieltä takaisin.

Vieläkö Puolan rajalla saa melkein ilmaista kaasua?

Pauli

HAAPANEN TIMO 22.10.2010 15:37

Mukava kuulla, Ylisuutarin Jouni on tehnyt panoraamakuvan sieltä, keskeltä leirikenttää ympäri kuvaten. Mustan auton takana on Daivan ja Keesin kotitalo. Kunhan sinne palaisivat: http://www.hoffenheimin.com/pano6/liettua_lertsu_swf.html

En Puolan pullokaasusta tiedä, mutta huoltsikkakaasuahan on tarjolla edullisesti lähes joka asemalla. Puolassa on vajaa miljoona nestekaasukäyttöistä autoa. Euroopan maista enemmän on vain Italiassa.

Tuolla mun karttalinkissä Mustikan Prisma on merkitty väärään paikkaan, siis Googlen puolesta, mun merkkini on kaupan pääoven edessä. @timppa

MANNINEN RISTO 22.10.2010 21:06

"Puolassa on vajaa miljoona nestekaasukäyttöistä autoa. Käyttääkö ne siis LPG:tä?

HAAPANEN TIMO 24.10.2010 16:19

No sitähän se on.

"Mitä nestekaasu (LPG) on: Nestekaasu (LPG) on perinteinen kauppanimike joukolle hiilivetyjä, joita tavallisesti kutsumme propaaniksi, butaaniksi tai näiden sekoitukseksi. Kansainvälisesti käytetyin nimike on kuitenkin englanninkielinen LPG (Liquified Petroleum Gas)."

Lainaus on Shellin sivulta.

GPL on sekin aivan sama asia, Ranskaksi "Gaz de Pétrole Liquéfiés"

@timppa

HAAPANEN TIMO 25.10.2010 20:28

No niin. Daiva ja Kees käväisivät Hollannissa Keesin kotona. Pari täkäläistä karavaanaria oli käynyt, naapuri otti heidät vastaan, näin oli sovittu.

Tuolla on yhdeksän viimeistä kuvaa uusia, viimeisessä kuvassa näkyy kyltti jossa kehoitetaan majoittautumaan vaikkei isäntäväki olisi paikalla. Sain kuvat tunti sitten. http://picasaweb.google.fi/timppahaapanen/ViaBalticaLiettuaPajiesmeniaiPasvalysStellplatz#

Daiva oli pahoillaan jos joillekkin tuli poissaolosta harmia. Nyt he ovat kotona.

@timppa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.