Adrian rannalle

HAIMILAHTI SIMO 06.09.2010 12:14

Nälkä kasvaa syödessä (suunnitellessa), tuli karttoja katsellessa mieleen, jospa jatkais Via Balticalta Adrianmeren rannoille, lähinnä Splitin ja Dubrovnikin tienoille. Olen käynyt siellä lentäen, ja silloin käytiin Mostarissa, jäi ajatus tulla uudelleen. Sitten sieltä Berliinin kautta kotiin Balttiata sivuten. Kokemuksenne kiinnostaa, reiteiltä yöpymiset maksut ymm. Lähtö 25.9.-10.

kiittäen simo

IPATTI VEIKKO 06.09.2010 15:34

www.koti.mbnet.fi/pes1tol löydät matkareittisi tietoja vapaaparkeista, liikennekameroista, leirintäalueista ym mutta vain koordinaatit paikoista. Hae ne AutoRouteen niin saat kerral näytölle kaiken mitä tarvitset, sieltä vain reittiä suunnittelemaan.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 07.09.2010 16:36

Vilkaise tuoltakin, olisiko jotain matkan varrelle sopivaa: http://www.saunalahti.fi/hamal0

JANHONEN MATTI 09.09.2010 10:51

Simolla on hyvä matkasuunta ja etenkin tähän aikaan vuodesta. Pahin sesonki on jo ohi, hinnat matalan sesongin hintoja ja sää kuitenkin vielä hyvä tai erittäin hyvä. Yöt voi toki syyskuun lopulla ja lokakuussa olla viileitä, mutta sehän on vain hyvä, nukuttaa paremmin.

Kroatista on kirjoitettu täällä parin viime vuoden aikana paljon. Paneppa tällä ulkomaanosiolla haku päälle sanoilla Kroatia tai Croatia niin löydät merkittävän määrän maata koskevaa tietoa. Jutuista löytyy myös paljon linkkejä joista saat lisätietoja.

Hyvää matkaa.

HAIMILAHTI SIMO 24.09.2010 19:49

Kiitän saamistani vastausista, poimin niistä joitain vinkkejä. Kaarinalle, taidan jättää toiseen matkaan sen Tatran, sinun kertomasi paikka olis se mitä ajattelin. Sinne pitäis varmaan mennä kesällä. Nyt tekee mieli käydä etelämmässä. Vaimo jo alkoi viedä tavaroita autoon, pitäiskö lähteä avuksi, ettei jäis viimetippaan, aamulla liikkeelle idän kautta.

Hyvää syksyä tv Simo

MANNINEN RISTO 24.09.2010 21:04

Turvallista ja mukavaa matkaa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.