Maistiaisia Dusseldorfista

KOTILAINEN ISMO 30.08.2010 17:41

Täällä muutamia kuvia Saksan messuilta: http://picasaweb.google.fi/Ismokot/DusseldorfCaravanSalon#

HÄNNINEN JUKKA 30.08.2010 19:18

Just kuin suomalaisilla asuntomessuilla. Hienoa, upeeta ja aniharvoilla varaa edes haaveilla moisesta luksuksesta. Taviksille malliksi jotain telttaa jonkun skoodan katolla. Enimmäkseen "vessankahvoja", nekin tuplahintaisia. On sinne tarkoitus vielä tällä viikolla lähteä. Ihan vaikka sentakia, ettei kutsukortit menis hukkaan. Tietty jos iskias sallii... Ainakin muutamana edellisvuotena Düsselissä on ollut hyvinkin runsaasti sellaista uutta, jollaista on mahdollista myös hankkia ihan ostamalla, käteisellä, messuilta ja jopa edullisesti. Siis mutamalla kympillä, ei kymppitonnikasoilla !

KOTILAINEN ISMO 30.08.2010 21:08

Oli siellä nytkin rompekauppiaita yksi hallillinen. Sieltä sai pikkurahalla vaikka mitä. Ja mitä noihin kuviin tulee, niin niissä on vain niitä ihmeteltäviä laitteita. Kyllä siellä messuilla niitä tavallisia autoja riitti satamäärin...vai olisiko ollut tuhansia, en laskenut. Niiden kuvaaminen ja kommentoiminen on vaan niin tylsää :)

HÄNNINEN JUKKA 01.09.2010 06:57

Finnlinesin paatilla seilaamme tänään klo 17.30 Vuosaaresta Travemündeen. Perjantaiaamusella lampsitaan halleja 15 ja 13 tölväämään Düsseldorfiin. Siellä niitä romppeita on. Makuasiahan sekin on mitä tykkää pällistellä, mitä kuvata. Itse aion kiinnostua enimmäkseen kohteista, jotka mahtuvat kuvaan alle viiden metrin etäisyydeltä. Ja tehobokseilla on ensi viikolla uusi suomalainen maahantuoja. Niitäkin saa sitten pikkurahalla ja taas on mukavampi ajella pari-kolmekymmentä prosenttia isommilla tehoilla ja väännöillä. Jonkun kuvankin aion näppästä..

HÄNNINEN JUKKA 11.09.2010 15:12

Olihan siellä nähtävää.Lappalaisillakin oma kota...

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.