Kaverihaku.Kroatiaan syyskuun puolivälin paikkeilla - Onko muita lähdössä?

HEIKKINEN ARJA 29.08.2010 16:00

Hei! Tavoittenamme on lähteä Kroatian Zadariin noin syyskuun puolivälissa. Olemme ensikertalaisia ko. reitillä. Matkaseura / vinkit ovat tervetulleita. Kiitos teille jo etukäteen. Arja ja Jukka

JORVA OLLI 29.08.2010 21:54

No, en valitettavasti pääse matkalle tänä vuonna, ensi vuonna kyllakin! Laitan Sinulle kuvia matkaltamme Kroatiaan viime vuodelta. Toivon niistä oleva Sinulle hyötyä. Kuvia on myös Saksasta, mennen tullen.

http://picasaweb.google.fi/OllinAlbumit/Kroatia02?authkey=Gv1sRgCJei8-v3ubbMag#

IPATTI VEIKKO 01.09.2010 16:32

Aiotun matkanne maista löytyy paikkojen koordinaatteja www.koti.mbnet.fi/pes1tol. Eikun hyvää matkaa.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 01.09.2010 18:14

Tuolta matkan varrelle katsottavaa. http://www.saunalahti.fi/hamal0

JANHONEN MATTI 01.09.2010 18:21

Tässä muutama linkki joissa tietoa Croatian camping-alueista. Haku tapahtuu helpoiten Croatian kartan alueiden kautta. Sivuilta löytyy myös mini-campingit joita löytyy melkoinen määrä. Alue- ja yhteystietojen lisäksi kunkin alueen sivuilta löytyy Googlen kartta ja sen alalaidasta koordinaatit.

http://www.camping.hr/ http://www.camping.hr/prva.aspx?stranica=904&pid=69&j=ENG&post=0 http://www.topcamping.hr/

Kroatiankin camping-alueet pyrkii näköjään ketjuuntumaan ja profiloitumaan ja sen seurauksena samat alueet voi esiintyä hyvinkin monilla sivuilla. On TOB 10:tä, Best campingia ja mitä niitä on.

LEHTINEN MIKAEL 12.09.2010 14:17

Hei Olemme myös lähdössä Kroatiaan syyskuun 26.09.2010. Emme ole myöskään olleet ennen Kroatiassa mutta Espanja,Portugaali,y.m. maat on tultu ajettua. Jos seuramme kiinostaa ota yhteyttä fm.lehtinen@saunalahti.fi. Toivomme pikaista yhteydenottoa mikäli matkaseura vielä kiinnostaa. Terveisin Lehtiset

LAIHO HANNU-PEKKA 14.09.2010 17:03

Ei ole lähdössä nyt Zadariin, mutta tultiin kotiin lauantaina kuukauden Kroatian matkalta, taisi olla noin 20:s reissu! Zadarin lähelläkin vietettiin viikko, joten alue tunnetaan aika hyvin. Sen takia ajattelinkin ehdottaa, että jos aika antaa myöten, ajakaa vähän etelämmäksi Brelaan ja Makarskaan, sieltä löydätte todennäköisemmin vielä lämpimämpää. Zadarin kupeessa, kaupungin pohjoisreunalla on Borikin leirintäalue, joka taitaa olla vielä auki. Siitä pääsee mukavasti esim. fillareilla (tai bussilla) keskustaan. Zadarin pohjoispuolella Ninissä (Nin) on valtava Zatonin leirintäalue. Meille se on ollut liian iso (ruuhka-aikana tuhansia vaunuja, autoja ja telttoja). Jos säät sallivat, ja ajattele alas Adrianmeren rantatietä, varatkaa aikaa yöpyä jollakin Tribanjin alueen pienellä leirialueella. Tribanj on mantereella Zadarin kohdalla ja siellä on lukuisia pieniä yksityisten perheiden ylläpitämiä leirialueita, joilla voitte parkkeerata aivan rantaan ja ihailla siitä auringonlaskua Adrianmereen. Syyskuun loppupuoli - lokakuun alku on myös se aika vuodesta, jolloin Kroatian kesä on vaihtumassa syksyn puolelle, vaikka aurinkoa ja lämmintä vielä riittäisikin. Tämä merkitsee ajoittaisia tosi kovia tuulia. Vuorilta puhaltava bura on joskus hyvin voimakas ja silloin kannattaa konsultoida paikallisten kanssa säätiedotusten tiedoista. Bura on tuuli joka pääsääntöisesti syntyy siitä, että meri on vielä lämmin ja manner alkaa kylmentyä. Meri vetää "korvausilmaa" Velebit vuorten rinteen yli alas rantaan. Buran takia viikenne suljetaan joka syksy muutaman kerran Adrianmeren rantatiellä. Mutta Zadarin seutu on kaunista ja Zadarin vanha kaupunkia aivan mahtava histroiallinen kohde museoineen, kauppoineen ja muine nähtävyyksineen!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.