kotona ollaan

SIHVOLA MARKUS 13.07.2010 13:35

Kotiin on palattu Ficc-rallireissulta .Oli ihan ensimmäinen rallireissu.Kokemukset pieniä alkuhankaluuksia lukuunottamatta ihan myönteiset.Ralliharrastus saa varmaan jatkoa tulevaisuudessa.Terveisiä vaan kaikille osallistuneille.

JORVA OLLI 13.07.2010 20:01

Markus, kerro lisää reissusta kuvin ja sanoin! Eipä ole täällä FICC:stä tänä vuonna puhuttukaan. Tapasitko muuten SFC-Satakunnan lipunkantajan Törnen Jaskan?

Odottelen mielenkiinnolla kuvia!

SIHVOLA MARKUS 13.07.2010 22:48

Minun on kyllä tuotettava ollille pettymys siinä, että kuvia en ole opetellut laittamaan tänne.Poika otti kyllä paljon kuvia.Aloitukseni tarkoitus olikin vähän herätellä niitä,joilla kuvia on ja joilla tuo sanaisesta arkusta ammentaminen onnistuu paremmin.Reissuhan oli ihan hieno.Olihan meitä siellä yli sata yksikköä suomesta.Henkilöiden määrä kipusi yli 250 :n.En valitettavasti onnistunut paikallistamaan Törnen Jaskaa.Minäkin jään odottavalle kannalle juttujen ja kuvien osalta.

Helteisin terveisin:Markus Sihvola

AHJOS TIMO 14.07.2010 00:09

Älä yritäkään laittaa valokuvia suoraan tälle foorumille. Täällä on hankala katsella valokuvia, jos niitä on enemmän kuin kaksi tai kolme. Opettele mieluummin tai pyydä poikaasi laittamaan ne Picasan webalbumiin. Sitten vain linkki tänne. Tarkemmin http://picasa.google.com/

MYLLYMÄKI RAIMO 14.07.2010 12:05

Terve vaan kaikille FICC:ssä olleille, ja muille uteliaille asiasta kiinnostuneille. Kuvia on jo jonkun verran tällaisessa osoitteessa http://www.matkailuautoilijat.fi/albumi/. Tosiaan meitä suomalaisia oli 105 yksikkö, ja kun koko rallyn yksikkömäärä oli vain 599, niin kyllä voidaan olla ylpeitä osanotosta. Niinpä päättäjäistilaisuudessa oli herkkähetki kun SF-Caravan ry:n , FICC:n hallituksen jäsen Ollilan Eero ojensi nykyiselle puheenjohtajalle Hämäläisen Juhalle palkinnon, jossa kerrotaan nuppiluku etäisyydellä tulomaasta. Olimme ylivoimainen voittajakansa;)) Ns Suomi-ilta sai myös valtavan sukseen. Meitä oli silloin parhaimmillaan yli 500 henkeä juhlimassa Suomi-illan antimista. Kaiken kaikkiaan hieno tapahtuma, vaikkakin erilainen FICC rally, verratuna perinteisiin ralleihin. Nyt olimme valatavassa lomakeskuksessa, jossa varsinaista perineistä FICC rallyn ohjelmaa oli niukalti. Retket olivat ehkä niitä ainoita tapahtumia jotka ovat kuuluneet perinteisesti FICC:iin. Erimaiden tarjoilutapahtumia oli kylläkin runsaasti, jopa päällekkäin, mutta nehän ovat erimaiden yhdistykset organisoineet. Kiitokset vielä kaikille osanottajille osanotostanne rallyyn hienossa Park-Umagissa.

Ps. Ollille, tottahan Jaska oli paikalla, ja kantoi ryhdikkäästi yhdistyksenne lippua. On se Hilkka vaan aikamoinen ”mimmi”. kohta 80 v ja ajelee tuommoisia matkoja.

SIHVOLA MARKUS 14.07.2010 12:57

Raimolle vielä sen verran,että toivottavasti auto löytyi laivalta.Näytti olevan hieman hakusessa.

MYLLYMÄKI RAIMO 14.07.2010 13:46

Löytyihän se, kun mentiin oikeaan kerrokseen. Respassa väittivät, että meidän auto olisi kolmosessa, mutta vitosessa se kuiten matkan teki.

JORVA OLLI 14.07.2010 20:41

Kiitos Raimo kuvista, hienoa näytti olevan! Himppasen yllättää tuo osanottajamäärä, vajaa 600 yksikköä. No, suomalaiset toivat pisteet ylivoimaisesti kotiin!

Ja näkyihän tuo SFC_Satakunnan lipunkantajakin kuvassa, siis Jaska. Ja Hilkka-rouva on rautaa!

Kiitos!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.