Matkailuautolla , Via Baltikan kautta Albania -Kreikka

PÖYSTI OSSI 11.07.2010 10:12

8600km. 5viikkoa (4.5-8.6.-tänä keväänä) Ei mitään ongelmia koko matkalla paitsi rankat vesisateet vallankin Puolan alueella,joista johtuen jouduimme kiertämään joitakin sortuneita tiealueita. Puola muuten oli positiivinen yllätys sekä hinnaltaan että ihmisten ystävällisyydellään. Vietimme alkuun Puolassa yötä huoltoaseman pihassa (open24) henkilökunnan ystävällisellä kehoituksella. Unkari oli erittäin hieno ja vallankin Budapest jossa vietimme yhden päivän .(kävimme junalla siellä camping alueelta) Kroatia on tietenkin myös erittäin hyvä ja kaunis ja näkemistä riittää. Myöskään Montenegrossa ei ollut mitään ongelmia vaan mukavia ihmisiä ja viihtyisä Olivia Camping . Albaniassa olimme yötä erään ravintolan pihassa omistajan pyynnöstä ja paikka oli aivan turvallinen ja ruoka hyvää ja edullista. Kreikan tulliasemalla virkailija kysyi meidän ihmeeksemme ,miksi tulette tänne, se yllätti meidät töykeydellään ,joten Kreikan vierailu jäi 4 päivään. Takaisin ajoimme Makedonian ja Serbian kautta joissa on yllättävän hyvät tiet. Matka oli erittäin mukava ja antoisa ,jonka vuoksi lähdimme uudelleen ja olemme nyt 11.7 täällä Hollannissa ja jännitämme heidän kanssaan tänään pelattavaa jalkapallon Finaalia ! Kaikille hyvää kesää ja mukavia matkoja. Kirsti & Ossi

KUJANPÄÄ MARKKU 12.07.2010 16:49

Hienoo ja Buenoo. Kliffaa kesäilyä teille ja ilmastointilaitteelle toimintavarmuutta.

LALLO ARJA 12.07.2010 23:23

no mikäpä matkatessa, me matkailemme kesän Suomessa ja Norjassa, lopun aikaa kalastelemme kotirannoilla jos sitä aikaa jää. Talveksi taas häviämme eurooppaa kiertelemään kun niitä EU maitakin on jo niin kovin kovin monta. Jospa poikkeaisimme taas talven aikana Afrikan puolellakin, kun sielläkin on vielä jonkun verran katseltavaa, ei vielä kaikkia kerinnyt katselemaan kuluneiden talvien aikana. Kyllä se tuo itäeuroopan puolikin tuntuu kiinnostavan, vaikka onhan sekin tullut moneen kertaan katsastettua.

Puolahan on taas sellainen maa vieläkin, että on syytä noudattaa mahdollisia nopeusrajoituksia ym muita säädöksiä. Voi saada virkavallan kimppuunsa jos ei noudata.

kesä terveisin Jorma K kaikkien karavaanareiden kaveri

PÖYSTI OSSI 24.07.2010 21:52

Hei ! Kiitos kommentista!Tietenkin on syytä noudattaa nopeusrajoituksia ollaan sitten missäpäin maailmaa hyvänsä. Nyt kerron kun olemme kiertäneet täällä länsi euroopassa ,via Paris, että kuitenkin ehdottomasti valitsisimme itäpuolen uudelleen .Koska siinä vaikuttaa hintataso ja ihmisten ystävällisyys. Vaikkakin nimenomaan Ranskassa ihmiset olivat erittäin ystävällisiä sekä myös camping alueet vaikka ovat pieniä mutta siltä sai ystävällistä palvelua, se on oli meille miellyttävä kokemus!!Jos matkaatte Hollannissa näette että siellä on Camping alueet ja yleensäkin siisteys korkeata luokkaa.

SILMUNEN HANNU 26.07.2010 16:17

Meilläkin on tällä hetkellä semmoinen fiilis, että "itäisemmät maat" vetää enemmän puoleensa. Ja Albania,Kreilla ja pätkä Turkkia katsastettiin vuosi sitten ekan kerran. Mutta ei niistä tullivirkailijoiden kysymyksistä kannata mieltänsä pahoittaa ja maata sen mukaan tuomita. Se on meinaan niiden tullimiesten työtä, se "outojen kysymysten " esittäminen!!!

t.Kaarina

RANTALA SEPPO 02.08.2010 20:37

Hei, 9.6.-16.7 mahtavaa lomailua, 10 315 km. Ilman kommelluksia. Kreikkaan emme ehtineet tänä kesänä, Serbiaa olen suunnitellut ensi vuodelle.Samoin Bosniaa, sekä tietysti uudelleen Albania ja Makedonia ja Kreikka, Turkkia boikotoin,sinne en lähde. Kyllä reissaaminen on ihanaa.

Marjo-Riitta

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.