Kannattaaa olla tarkkana CCI-kortin kanssa leirintä-alueelta lähtiessä

NIKOLA MIKKO 20.06.2010 11:12

Muistakaa tarkistaa kämppäriltä lähtiessä, että saatte respasta takaisin oman CCI- korttinne.

Omaani käytin viimeksi Varsovassa.

Trakaissa, Riigassa ja Konsessa eivät korttiani, tai passeja halunneet vastaanottaa.

Vasta kotona huomasin, että olin jossain matkan varrella saanut toisen henkilön CCI-kortin.

Saamani kortti on suomalaisen ja toivottavasti oma korttini matkustaa nyt hänen mukanaan. Voihan se olla nyt myös jollakin saksalaisella tai vaikka ranskalaisella ja hänellä, jonka kortti minulla on, taas jonkun sammakonsyöjän kortti.

Meille vaihdoksesta ei paljon harmia aiheutunut, kun olimme paluumatkalla, mutta matkan alussa menetetty kortti harmittaisi varmasti.

Sinulle Raimo, jonka kortti minulla on, olen yrittänyt soittaa ja lähettänyt tekstiviestinkin, jotta voisin palauttaa korttisi.

Mikäli viestini ei sinua tavoittanut, vastaa tänne, niin lähetän korttisi haluaamaasi osoiteeseen maailmalla. Muussa tapauksessa lähetän sen kortissa olevaan osoitteeseen.

Toivottavasti kortin vaihdoksesta ei aiheudu sinulle harmia.

Mikko

ARO PERTTI 21.06.2010 20:21

En tiedä Balttista mutta muualla Euroopassa on SFC-kortti lähes yhtä hyvä !

HALMEENMÄKI JUHANI 27.06.2010 23:20

Samaa mieltä, aina on kelvannut meidän reissuillamme.

ANDSTEN ESA 28.06.2010 23:10

Saksassa meille kävi vastaavasti viime kesänä. Onneksi huomasimme muutaman kilometrin ajon jälkeen ja palasimme leirintäalueelle. Siellä respassa kuumeisesti etsittiin ulos haluavalle suomalaiselle korttia, joka oli annettu meille.

SILMUNEN HANNU 25.07.2010 15:14

Toisaalta nämä kortit tai niiden puuttumiset taitaa olla vähän henkimaailman juttuja, tehtiin juuuri kuukauden fillarimatka Saksassa ja Tsekissä, ja ainakin puolet öistä nukuttiin leirintä-alueilla...ja kertaakaan ei meiltä kysytty mitään korttia!!! Joskus otettiin passeista kopiot, joskus niistä kirjoitettiin ylös jotain, joskus ei yhtikäs mitään.

t.Kaarina

ARO PERTTI 26.07.2010 09:37

Näinhän se Karina pääasiallisesti on ,varsinkin kun kyseessä pienet alueet.Pitävät kai luonnollisena ettei pyöräilijät karkaa maksamatta.

Mutta samoja kokemuksia on myös matkailuajoneuvolla liikkuessa. Kortti ilmeisesti työlistää aika paljon. Raportit viranomaisille esim.Pienet alueet ovat myös yleensä perheyhtiöitä joissa toimintaa pyöritetään pienellä henkilöäkunnalla

Siivous ym huoltotehtävien lisäksi vieraskirjanpito jää viimeiseksi ja jos ei ole korttia sisällä niin näitten kohdalta jää työt vain rahastamiseksi.

Oiva esimerkki tällaisesta alueesta on Brunsbuttel, jossa on Pohjanmeren kanavan ( Kiel ) suulla , patovallin kupeessa noin 2 km kaupngista länteen,pieni perhe camping-alue. Aluetta on sama perhe pitänyt n. 40-vuotta .Paikkoja ehkä 30 kaikkiaan, itse saa ilmoitella esim lähtiessään montako yötä oli ja kuinka monta kertaa on käynyt suihkussa,maksu tämän jälkeen.

Paikka on ihan vallin kupeessa , ylhäällä vallinpäällä on hyvä ravintola josta voi katsella laivaliikennettä yhdellä maailman eniten liikennöidystä vesiteistä,kanava ja Elbe-joki.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.