Superfast

KOIVISTO ARI 18.06.2010 09:13

Tuossa kyseltiin wlanista Finnlinesilla niin kysyn sitten samaa Superfastilla. Eli toimiiko wlan ja toinen kysymys olis että miten sillä laivalla onnistuu auton saaminen sähköön jos on tarvetta.

Ari

KATEISTO EERO 18.06.2010 10:00

Saa sähköä ja ravintolasalissa nopea Wlan-yhteys

KOIVISTO ARI 18.06.2010 18:30

Kiitokset tiedosta.

VIRTANEN SAMI 27.06.2010 17:12

Viikko sitten ei saanut sähköä, mutta netti toimi jopa hytissä (ravintolan yläpuolella).

MÄKELÄ TIMO 29.06.2010 23:53

Sähkön saanti Superfastilla on onnen kauppaa. Vuonna 2009 kesällä matkalla Suomesta Saksaan sähkön saanti autoon onnistui mutta paluumatkalla ei ollut toivoakaan. Autokannella ollut henkilökunta keksi jos jonkin näköisiä syitä, jottei töpseliä kytkettäisi laivan verkkoon.(ensin ei ollut sähköä, sitten oli erilaiset hertziluvut laivan ja auton sähköissä, sitten kylmäkontit tarvitsevat kaiken sähkön jne....)

Asiaan ei vaikuttanut, vaikka Saksan päässä lähtöselvityksessä luvattiin sähkön saannin onnistuvan.

Tiedustelin matkan jälkeen toimintatapaa Tallinkin asiakaspalvelusta, josta sain vastauksena, että käytäntö on laivakohtainen Superfasteilla, eikä ollenkaan niin selkeä kuin esim. saman yhtiön Ruotsin laivoilla.

Suositan varautumaan, että jääkaappi ja pakastin ovat laivamatkalla vapaana tavaroista, jotka pilaantuvat lämmetessään.

Wlan -verkko toimi riittävän hyvin yöllä, tosin suurin käyttäjäkunta oli unessa. Hyvä akku pitää olla kannettavassa, koska pistorasioita (siinä väärällä hertsiluvulla toimivassa sähköverkossa)löytyi vain muutamia ravintolakannen tasalta. Hyvin se akku kuitenkin latautui, kun vapaa rasia löytyi.

Terv. Timo

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.